Sivut

lauantai 14. lokakuuta 2017

BH käyttäydytty läpi

Kävimme Rokin kanssa torstaina tottelemassa ja käyttäytymässä BH-osuudet läpi Lahdessa Löytynmäen kentällä ja Launeen citymarketilla. Kokeen läpäisi 2/5 koiraa, tuomarina Vesa Häkkinen.



Tottelevaisuusosuus sujui todella hienosti ja Roki pysyi hyvässä tunnetilassa koko kaavion ajan.
Seuraamisista saimme arvosanat Vielä erinomainen, Roki hieman pomppi innostustaan ja vapaana seuraamisen hitaassa käynnissä sai jonkun loistoidean ja pyörähti mun edessä ennen hidasta käyntiä ja jatkoi sittnen seuraamista :D
Liikkeestä istuminen Erinomainen, ei mitään sen kummempaa. Videolta katsottuna Roki hieman vilkuilee muualle jätön jälkeen, mutta eikun treeniä treeniä.
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo arvosanalla Hyvä. Roki olisi voinut mennä vielä hieman nopeammin maahan, eteentulo oli vino ja perusasentoon siirtyminen hieman hidas.
Paikkamakuusta saimme Erinomaisen, Roki olisi edelleen voinut mennä hieman nopeammin maahan mutta makasi rauhassa leuka maata vasten koko kaavion ajan.

Kaupunkiosuudessa ei mitään sen kummempaa ollut. Roki katseli pyöräilijöitä ja hölkkääjiä. Yksin ollessaan ohi kävellyttä koiraa ei noteerannut lainkaan kun odotti mammaa takaisin piilosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti