Sivut

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Saran kans treenailua

Oltiin siis eilen maanantaina Saran ja Hukan kans treenailemassa, Roopen kans otettiin liikkuria joka tolla on ollu ongelmana, ja Urpo sai tälläkertaa vaan hengata mukana.

Liikkeiden (eka seuraamispätkä, nouto, kaukot ja luoksetulo) välillä en palkannu koiraa kertaakaan, eli otettiin aikalailla kokeenomasesti, seuruu vaan oli tosi lyhyt. Ekalla seuruupätkällä yritti taas pysähtyä jota on tehny joka kerta ku liikkuri on ollu kuvioissa mukana, mutta ku otettiin myöhemmin toinen ja kolmas pätkä nii meni jo oikeen mallikkaasti :) Noudossa no problem, haki tosi hyvin. Kaukoissa luultavasti teki ihan ok:sti ku en muista mitään :D Luoksetulossa tuli laukalla, pysähty täpäkästi ja tuli loppupätkänki laukalla ja välissä Sara kävi ovelasti laittamassa palkan alkupaikalle ja sinne vapautin Roopen liikkeen lopuksi.

Sara toi mulle myös metallikapulan lainaksi... Tuli sitte vissiin joku ajatuskatkos enkä tajunnu että sehän on ihan oikeeta metallia ja tökkäsin huuleni siihen. No, vetasin huulen sitte irti eikä oikeestaan ees käyny kipeetä, mutta auta armias ku siitä alko tuleen VERTA. Valtuutin sitte Saran kuvaamaan mun verisen huulen ja verisen lumipallon jota käytin paperin sijaisena, pitäähän sitä jotain treenimuistoja olla :D Onneksi en katkassu ajatustani niin pahasti että oisin koiralle sitä kapulaa nakannu.. Siinä olis kyllä kadonnu tokoura savuna ilmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti