Sivut

lauantai 28. huhtikuuta 2012

En päivitä tätä bloggeria enää koskaan koska tää on surkea

Ja olen tosissani, tää on oikeasti ihan tajuttoman rasittava! Miksi pitää tehä asiat vaikeimman kautta hoidettaviksi.
Käytiin tänään pitkästä aikaa treenaamassa kimpassa, minä koirineni sekä Sara Hukan ja Poksun kanssa. Roopelle ruutua merkkihäiriöiden kanssa, idaria ja parit kaukot, Jedille sitä mitä sylki suuhun toi eli tälläkertaa seuruuta ja luoksetuloja.


Roopen merkillemenot oli muutaman ruutuun-yrityksen ja angrybird-tölkille yrityksen jälkeen oikein kivoja. Nopeutta on mukavasti ja on tässä jotain edistystäkin tapahtunut kun treenireppu ei ole enää Roopen mielessä merkkinä merkin tilalla. Ruutuunmenot oli hienoja, Repe bongas ruutua hyvin ennen lähetystä eikä näinollen kaartanut minne sattuu. Pysäytyskäsky ruudussa meinaa nykyään venyä, tähän täytyy jatkossa puuttua kun kokeessa sen tosiaan pitäis seisahtua ennen maahanmenokarjaisua.
Jedi oli ihan fiksuna tänään, ei jätättänyt juuri yhtään ja eteentuloissakin tuli jopa suoraan. Se osaa olla ihan älykäs jos haluaa. 
Tuon alimman Jedin kuvan haluan kyllä kehyksiin, se on siinä niin sievänä :)
Tuo seropin näköinen koira on yksi mun vapun hoitokoirista joiden yhteenlaskettu summa on kauniit 3. Niin ja sen nimi on Menni.
Kuvat (c)Sara

6 kommenttia:

 1. Ihana Roope! Joo tää uudistettu blogger on aivan karsee.:S En tajuu miksi se on muutettu noin vaikeeksi. Kai tätä ajan kanssa oppii käyttämään.. ei vaan millään viittis ku aika harvoin tulee päivitettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tätä oikeen tee mieli päivitellä varsinkaan mistään ei-niin-isoista jutuista niinkun ennen saattoi. Hirveä kiroaminen vaan kun yrittää kuviakin sumplia tekstin joukkoon.

   Poista
 2. No kukahan nämäkin kuvat otti!!!!1 Kohta tulee kutsu oikeuteen senkin laiton kopioitsia

  VastaaPoista
 3. Aaaah unohdin!! olin niin bloggeriraivoissa mutta nyt korjaan asian

  VastaaPoista
 4. Kyllä tähä tottuu:) Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. I feel your pain! Sain ite muokata kolme kertaa tekstiä, ennen kuin sain siitä julkaisukelpoisin. Herrrrrmo menee!

  Mutta hei, hyvältä näyttää tämä, ja tosi kivoja kuvia :)

  VastaaPoista