Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Miksi oon niin laiska

[lisäys]Olen näköjään sekä laiska mutta myös hajamielinen, yhteenveto kuluneesta vuodesta on jäänyt tekemättä! Teen sen heti kun pääsen Treelle omalle koneelleni ja käsiksi omiin kuva-arkistoihini. Nöyrimmät anteeksipyyntöni. [lisäys/]

Roope on taas saanut pitää toko-lomaa. Eikä itsestään riippuvista syistä, vaan koska oon vaan ollut niin saamaton etten oo raahautunut treenaamaan. Jotain pientä ollaan tehty sisällä kyllä, mutta esimerkiksi kokeeseen jos mielitään niin treenitahdin täytyy kyllä koventua.

Tällähetkellä me ei edes majailla Tampereella, vaan ollaan käymässä Lahdessa. Etsiskellään lenkkireittejä täältä, mutta tuntuu että kaikki fiksun oloiset pätkät on vedetty laduiksi, enkä jaksa kokoajan kuikuilla taaksepäin hiihtäjien varalta. En myöskään tiedä missä täällä voisi treenailla (eikä ruudut ja ohjatut ole edes päässeet reissuun mukaan), joten meidän lenkit on olleet aika yksitoikkoisia.

Toivoisin että päästäis tammikuun lopuilla käymään Rovaniemellä tapaamassa kavereita, lenkkeilemään ja treenaamaan kunnolla, ja minä pääsisin taas ratsastelemaan maailman hienoimmalla hepalla. En ehkä ole vielä oikein sopeutunut Tampereelle, mun asunnon sisustaminen on vielä kunnolla kesken ja sääkin on ollut suurimman osan Tampereella-asumisajasta tosi ankea. Noi kaksi seikkaa riittää aika hyvin fiiliksen latistamiseen. Tulisi se kesä pian, tosin silloinkin on pakko päästä käymään Lapissa, mikään ei voita Lapin kesää.

6 kommenttia:

 1. Kaupunkiin muuttaminen on ihan kamalaa! Ymmärrän tosi hyvin fiiliksesi, tuntui ihan samalta kun pari vuotta sitten muutin Helsinkiin. En tosin voi lohduttaa sillä että olisin sinne sopeutunut, vaan päin vastoin piti muuttaa muualle että helpotti, mutta toivon mukaan sulla käy parempi säkä ja Tre alkaa tuntua kodilta.

  Ja onnea treeni-innon löytämiseen, aina motivaatiota ei vaan ole, mutta se on kausittaista :)

  VastaaPoista
 2. Tampere on onneksi aina ollut mulle mieluinen kaupunki, enkä sillätavalla kaihda kaupunkielämää, mutta jotenkin tuntuu että kaikki on niin keskeneräistä vielä. Toivon että ajan kanssa helpottaa, jos pääsn opiskelemaan jne :)
  Treeni-intoonkin vaikuttaa paljon se etten oikein tiedä missän treenata. Pimeessä on kurjaa yrittää tehdä jotain ruutua tai ohjattua, mut onneks päivät tästä pitenee kokoajan!

  VastaaPoista
 3. Me ollaan muutettu takas Tampereelle Roista ja ota ihmeessä yhteyttä, jos tarvit treeniseuraa. Asutaan tässä Hervannan vieressä Vuoreksessa.:) Terkuin, Nassu ja Milo

  VastaaPoista
 4. Me asustellaan Hervannassa, Vuores ei tosiaan ole kyllä kaukana. Laittelen sulle viestiä kun kotiudun taas Tampereelle!

  VastaaPoista
 5. Parempi päästäkin käymään Rovaniemellä! Sitten voidaan treenata. Ainakin voidaan suunnitella, että treenattaisiin.

  VastaaPoista
 6. Luulen että sitten on joku -25C ja me treenataan ja kuvataan sormet kohmeessa

  VastaaPoista