Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Pentutreffejä

Rokilla oli tänään hauska päivä kun se pääsi painimaan velipoikansa Remun kanssa. Vauhtia ei pojilta puuttunut ja muutaman onnistuneen kuvankin sain ikuistettua. Pojissa oli huomattavissa edelleen ne samat pienet eroavaisuudet luuston voimakkuudessa ja turkissa kuin luovutusikäisenäkin, ja oli kyllä kiva nähdä miten se pentu joka oli se mun toinen vaihtoehto, oli kasvanut :)


Remu ja RokiPikku-Hukka

Remu 
Roki


Rokin kanssa ollaan treenattu ihan perusjuttuja ja motivaatiota. Oppimisnopeus on aika hurjaa, ainakin jos on tottunut treenaamaan hirvikoiraa :P tottis- ja tokoliikkeiden peruspilarit eli seuraaminen, jäävien asennot ja paikallaolot on jo todella hyvällä alulla. Saalis tuntuu olevan Rokilla vahva, se vaihtaa empimättä ruualta saaliille ja päinvastoin.
Noin niinkuin perusluonteeltaan Roki on kova ja dominoiva, häntä kun korjaa fyysisesti vaikkapa valjaista nykäisemällä jotta hihnan repiminen loppuu, tulee kunnon "MINUA EI KOMENNELLA PERRKELE!!"-ärinät :D mutta pikkuhiljaa tuntuu menevän tajuntaan, että kyllä, sinua ojennetaan jos tarvetta on ja tähän on parempi totutella. Roki on periaatteessa todella avoin, mutta uusia ja epäilyttäviä asioita se tykkäisi pöhistä aluksi, ennenkuin ymmärtää ne vaarattomiksi. Varsinkin isot, vilkkaat (ja haukkuvat) koirat ei ole Rokin mieleen, mutta näistä selvitään näemmä ihan hyvin leluilla ja nakin voimalla. Treenikuvat (c) Laura H. 

Roopen kanssa on nyt yritetty tehdä vaan hyvällä fiiliksellä ja tiuhalla palkkaamisella. Ruotsin koe on viikon päästä, mutta itse en ihan hirveästi paineita ota vaan lähinnä lomailun kannalta aion ottaa ja päästä IKEAan ja Candyworldiin shoppailemaan :D ja jos se ykkönen tulee niin sehän on ihan huippua! Roope periaatteessa osaa kaiken, mutta sille saattaa tulla jotain ihme aivopieruja, kuten esimerkiksi eilen treeneissä näytin ruutuun (jossa oli ruokaa) erittäin vahvan suuntaavan käsiavun ja mitä tekee hirvikoira.. lähtee vastakkaiseen suuntaan KYLLÄ SE RUUTU TÄÄLLÄ ON! Että katsellaan, katsellaan :P 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti