Sivut

perjantai 14. lokakuuta 2016

Puruja, jälkeä, tokoa ja tottiksia

Taas on vierähtänyt hetki edellisestä postauksesta. Ei vain aika riitä. Mutta yritän ympätä tähän kaiken oleellisen viimeaikoina tapahtuneen :D

Roope on mennyt kivasti eteenpäin uusissa liikkeissä. Oon saanut sille kivasti omatoimista aktiivisuutta lisää, joka heijastuu positiivisesti kaikkiin liikkeisiin.
Ruudun eteenlähetys on ollut sille ehdottomasti vaikein sisäistää. Juokse suoraan eteenpäin ja pysähdy kun sanotaan ei luulis olevan vaikeaa, mutta koiran kannalta ajateltuna ei mikään helppo homma sitten kuitenkaan. Uusi ohjattu taas on ollut Roopelle suht helppo ja siinä osaset alkaa ollakin jo ihan hyvin hallussa.


Rokin veli Remu omistajineen muutti Hämeenlinnaan ja pojat on sen jälkeen päässeet useaan otteeseen riehumaan keskenään treenaamista unohtamatta :) tässä sisarusparvessa on hauskaa kun kaikki ovat mustia mutta piirteiltään ja kropan malliltaan niiin erilaisia. Tässä kuvassa vasemmalla Remu ja oikealla Roki.

Roope pääsi tällä kuvalla edustamaan itseään olohuoneen seinälle

Rokilla on ollut melko paljon ohjelmaa viimeaikoina. Peltojälki ja tottikset pääasiassa, mutta haussa ja puruissakin ollaan käyty vaihtelevasti.
Tottikset etenee kivasti. Hirveästi mitään uutta ei olla tehty, mutta jäävät Roki erottaa jo melko hyvin ja seuraaminen on todella nättiä. Se meinaa ajoittain jäädä pieneen saalistilttiin, mutta en ole vielä keksinyt mikä sen aiheuttaa koska tätä ei esiinny läheskään kaikissa tilanteissa joissa Roki toimii saaliilla.
Jälki Rokilla on jo todella hyvin hallussa. Tällähetkellä sekä jälki että esineet toimii, yleensä jompikumpi rakoilee mutta nyt Roki on näemmä päättänyt petrata molemmissa :D edelleen sitä täytyy muistutella nenän pitämisestä alhaalla, koska Rokista olisi hurjan kivaa bongailla jälkeä silmillä.

Seuraamista 
(c) Rosalina Huhtala

Siitä on tullut iiiso poika!
(c) Rosalina Huhtala

Puruja ollaan tehty vain kasvattajilla. Roki on kaksiviettinen koira, jonka puolustus on vasta viimeaikoina alkanut kunnolla avautumaan. Roki vastaa todella hyvin uhkaan nykyään ja hihaakin se pääsi kokeilemaan viime treeneissä. Maalimiehenä toiminut kasvattaja totesi, että Roki on todella itsevarma eikä kavahtanut hihaa lainkaan. Yleensä näin nuoret koirat eivät ihan noin hyvin huuda vastaan :D puruja tehdään vielä todella harvakseltaan, odotellaan että Roki kehittyy ja hyvin se onkin mennyt henkisesti eteenpäin jokaisen treenin välillä. 

Roki on päässyt syksyn mittaan usein poseeraushommiin. Vaahteranlehdet on vaan niin hienoa rekvisiittaa!

Norjanhirviö ja Saksanalligaattori?

Eilen satoi ensilumi ja sitä oli tottakai pakko päästä heti kuvaamaan. Roki sai tuttuun tapaansa hoitaa mallin virkaa, Roope ei enää jaksa moista hömpöttelyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti