Sivut

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Tokokuvia 20.12

Tässäpä vähän sunnuntain kuvaussession tulosta;


Tästä se seuraaminen lähtee...


Liikkeestä maahanmeno. Seurasi hyvin, meni ripeästi maahan ja pysyi maassa innokkaan näkösenä (yleensä vire laskee ja koiran innostus lopahtaa maahanmenon jälkeen).


Seurasi tosi innokkaana ja hyvällä paikalla. Lähti turhan intona liikkeelle ja ohjaaja jäi vähän jälkeen mutta muuten hyvä pätkä. Käännökset meni hyvin myös.


Lisää seuraamista...


Kaukokäskyjä, teki tosi hyvin eikä tarvinnu yhtään kaksoiskäskyä siirtymiin!


Lisää kaukokäskyjä...

Kaikenkaikkiaan hyvä treenipäivä ja pikkuhiljaa ne liikkeet tästä alkaa sujumaan. Vielä olis treenin alla avoime luoksetulo, paikkismakuu ja avoimen hyppy. Kuhan nää saadaan kuntoon niin meitäkin alkaa nähdä taas kisailemassa :)

Kaikki kuvat (c) Saara.

3 kommenttia:

 1. Näyttää todella hienolta! Oottako miettiny kisoja ollenkaan? Tsemppiä teille, hienoa että näitä tokoilevia harmaita löytyy! :)

  VastaaPoista
 2. Sori vastauksen viipyminen, jälleen kerran! (; Otappa yhteyttä sähköpostitse minuun viivisa@wippies.com en löytänyt omaasi mistään.

  T. Viivi ja Rommi

  VastaaPoista
 3. Onnea tuleviin kisoihin, hyvin on menny :)

  Eli siis ohjaaja ehdotti että opettelisimme sen täykkärin vasempaan, vaikka haasteellisempi onkin. Lähinnä näön vuoksi, eipä siihen sen kummempia syitä ollut. Kyseessä oli kurssi joka on suunnattu pennuille, Lora oli poppoon vanhin ja oli muutenkin eellä muita tokoilun suhteen. Edetään kaikki samaa tahtia ja tällöin harjoteltiin seuraamista, jonka Lora osasi, joten ohjaaja antoi tuon toisen täykkärin harjoitteluun kun tuo seuraaminen oli jokseekin jo hallussa. :D

  VastaaPoista