Sivut

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Pakkastreenejä...

Täällä Rovaniemen perukoilla on viimepäivinä ollu pakkasta enemmän ku laki sallii (useempana päivänä päälle -20 C) joten ei olla paljoa treenailtu mutta jotain oon kumminkin ottanu ettei koira aivan kokonaan unohda kaikkea uutta asiaa.

Avoimen hyppy on edelleenki aivan alkutekijöissään (muistaakseni vaan kerran on sitä otettu), mutta muut liikkeet alkaa olla aikalailla mallillaan. Piilopaikkamakuussa pysyy varmana eikä kertaakaan ole noussu vaikka aikakin alkaa olla minuutin paikkeilla (toki matkaa vielä on siihen kolmeen minuuttiin mutta hyvällä alulla kumminkin). Luoksetulossa alkaa hyvin hiffata pysähdystä, tosin välillä pitää tietty värkätä pysähdyten venyttämisellä ja hidastelulla ;)
Nouto on ollu meillä kunnossa jo jonkin aikaa ja kaukokäskytkin on kisavalmiit.
Liikkeestä maahanmeno ja seisominen avoimen tyyliin ei oo kertaakaan tuottanu ongelmia, Repsu ei oo välittäny vaikka kuinka takaa kiertelis.

Eli periaatteessa ne helmikuun kisatkin vois olla realistinen tavote kuhan makuu saadaan maksimipituuteen ja toi hyppy pitäis saada edes jonkulaiselle pohjalle. Tai sitten voishan sitä vaikka skipata koko hypyn mutta ehkä me ennemmin treenataan se kuntoon ja saadaan ees jonkulaiset pisteet kaikista liikkeistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti