Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Aada on ihana t.RoopeEilen meitä ilahduttamaan saapuivat Niina sekä Aada-malinoissi Perhon kunnasta. Roopesta malinuaa ois ollut niiiin ihana mutta kaikkien mukavuuden nimissä koirat joutuivat nukkumaan eristyksissä toisistaan.
Tänään käytiin sitten vähän treenaamassakin, Roopekin sai (joutui) pitkästä aikaa oikeesti ajattelemaan. Tehtiin ensin vähän ruutua, liikkuroituna tunnari ja lopuiksi vähän seuraamisia.

Ruudut meni ihan ookoosti, ensin pysäyttelin alustalle ja sitten ilman alustaa. Yhen kerran meni vähän taakse mutta pyysin luokse ja lähetys uudestaan. Nyt sujui myös seuraamaantulemiset hienosti, jes!
Tunnarissa ei ongelmia, pelkäsin miten sujuu kun Roope tosiaan oli vähän kikseissä tämän nais(koira)vieraan vuoksi ja yleistä jatkuvaa hösellystä oli havaittavissa. Kuitenkin, meni laukalla, haisteli ja palautti laukalla.
Seuraamisissa takapään käyttö vasempaan käännöksissä oli huomattavasti aiempaa parempaa, tiedä häntä mistä sitten johtui mutta en valita. Muutenkin seuraamiset tuntui nyt paremmalta kun pitkään aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti