Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Heihei, mami tulee kohta


Urpo lähti tänään minusta riippumattomista syistä asumaan eteläsuomeen, joten tämä on tätänykyä vähäniinkuin vain Roopen treeniblogi. Kylläpä teki pahaa pettää koiran luottamus sanomalla tutut "heihei, mami tulee kohta" ja lähtemällä ulos ovesta ottamatta toista mukaan. Kun me ei sitten vähään aikaan nähdä.


Käytiin tänään Oikaraisessa Saaran ja Tuiken&Pyrrin luona kun mun piti kuvata Tuiken häpeilyä kuvisdiplomityöhöni. Onnistuin, onneksi. Käytiin sitten lenkilläkin ja Saara kuvaili koiria ja tuli niitä hyviäkin otoksia.

Pyrri, Tuike, Roope ja UrmeRoope on alottanu myös ohjatun treenit, ja voi että miten hienosti se on tän hiffannu! Ollaan tehty kosketusalustoilla vasempaan ja oikeaan, välillä pyörähtää liikaa mutta hakee kuitenkin oikean alustan tosi nätisti. Ai kun mami on ylpeä! Seuraava etappi tässä jutussa olis saada alustat viiden metrin välein toisistaan ja koiran väli alustoille + mun väli koiraan kymmeneksi metriksi.
Muutenkin meidän treenit alkaa vihdoin sujua, perusasentoja ja seuraamisia me ei edelleenkään oteta ennen hierojalla käyntiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti