Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

"I can´t stand English people saying lover!"


Ja minä en kestä jotain näin suloista!

Käytiin Repen kanssa eilen lällyttelemässä Cartsa-tervun kohta seitsenviikkoisia pentuja. Kaikenkaikkiaan noita ällötyksiä on kuusi joista kolme urosta vielä vapaana, ja jos en ihan väärin muista niin juurikin yksi noista vapaana olevista pojista jäystää kuvassa mun kengännauhojani.
Oon jopa miettinyt että jos noista pojista toinen mun lemppareista on vapaana vielä syyskuun alussa, voisin jopa hairahtaa... Mitään ei ole lyöty lukkoon, mutta JOS. Uskon vahvasti siihen että kaikella on tarkoituksensa ja jos asiat todellakin sujuvat niin että minulla syyskuussa on mahdollisuus ottaa haluamani pentu, niin tuntuu että olisi kohtalon "pettämistä" tai "huijaamista" olla tekemättä sitä. Aika näyttää.

Could you be my LAVA?

Olen ollut tässä reilun viikon hoitamassa kolmea whippettiä ja yhtä lagotto romagnoloa, valitettavasti kuvia on vain tuosta vipukka-pennelistä. Aika hellyyttävä sekin vaikka ei se kyllä noille tervuällötyksille vedä vertoja.
Nuo vinttarit on ihan mukavia kun tulevat nukkumaan viereen eivätkä vaadi juuri mitään lenkityksen ja ruuan lisäksi, mutta täytyy sanoa että ei mulle. Ensinnäkin, se karvan määrä mitä noista irtoaa, on jotain aivan kammottavaa. Lähteehän tuosta Roopestakin, joo, mutta se ei tartu _jokapaikkaan_ ja pistele jalkapohjaa ja _ujuttaudu_ jalkapohjan sisään ja pistele siellä. Vaatteideni ulkonäöstä en viitsi edes mainita.

Toiseksi, menettäisin totaalisesti hermoni jos joutuisin asumaan tuollaisten itseriittoisten pissipäiden kanssa, kuten noidenlaisia ihmisiä luonnehdittaisiin. Loppupeleissä niitä ei kiinnosta ruokakaan jos ovat sillä päällä, ja leluilla suostuvat leikkimään kun itse sattuvat jaksamaan. Ainoastaan tuon pennun kanssa voisin juuri ja juuri tulla toimeen, se on ainakin vielä tuossa iässä niin halukas tutkimaan kaikkea uutta että sitä on suht helppo motivoida uteliaisuuden avulla. Mutta eiköhän sekin tuosta vanhene ja "viisastu". Kivoja koiria hoitaa sillointällöin mutta eivät sovi mulle. Roopessa on aivan tarpeeksi noita ominaisuuksia mun tarpeisiin.

3 kommenttia: