Sivut

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Se tauko ei todellakaan tehnyt hyvää

Käytiin Saran ja koirien kanssa treenaamassa toissapäivänä, halusin ottaa paikkaistumista nyt kun oli muitakin koiria paikalla ja sitten ohjattua ja tunnaria myös.
Tunnarissa koski kahteen vääräänkin mutta palautti onneksi oman. Haukutin Rebeä ennen kun lähetin hakemaan ja tuo lämiminen johtui mitä luultavimmin siitä. Että lisää näitä, pakan täytyy pysyä kasassa korkeessakin vireessä.

Istumisissa ei mitään sen kummempaa. Meidän (ohjaajien) piilossa oli sopivasti reikiä mistä pystyi kyttäämään koiria jotenka huomasin Roopen välillä katselevan siihen malliin että josko tästä pistäis makuulle mutta ei mennyt. Heti kun lopetti nuo levottomuudet, menin palkkaamaan.
Sitten se ihana ohjattu! Heh, olis varmaan pitänyt ensin tehdä namialustoilla aivan läheltä ja muistutella suunnat. Mutta minäpä pistin kokeenomaisen ohjatun pystyyn ja eikun lähettämään :D Vasemmalle piti mennä mutta oikea kiinnosti enemmän. Sielläpä oli onneksi vaan kivi, ja kutsuin koiran pois. Muutaman toiston se vaati mutta haki lopulta vasemman pariinkin otteeseen. Ens kerralla sitten sitä oikeaa puolta. Merkki alkaa sujua jo oikein hyvin, hidas se on vieläkin mutta ainakin tuo raggi osaa hakeutua oikeeseen kohtaan tötsän taakse.

Pahoittelen sen hoitokoira-postauksen uupumista, teen sen mahdollisimman pian kunhan saan kuvat omalle koneelleni. Ne on sitten tosi mahtavia mun ihkulla pokkarilla otettuja jotta varmasti saatte maksimaalisen katselunautinnon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti