Sivut

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Eräänä kauniina päivänä

Kävimme lenkillä ja otimme paljon kauniita kuvia. Tässä niistä osa (ovat Matleenan ottamia).

Sitten eräänä toisena kauniina päivänä (tunnustan että se oli eilen) kävimme treenaamassa Saran ja koiriensa kanssa, koska joillakin on lauantaina koe.
Voisin kysyä että voikohan treenit viikkoa ennen koetta mennä paskemmin? En usko. Ruudun paikka oli jälleen ongelma, Roope ei myöskään ollut tajuavinaan merkkiä vaan jäi puoliväliin silleen "tää ois tässä, sitten se ruutu!" Muttakun ei se näin mene. Jouduin toistamaan merkin muutaman kerran ja kun vihdoin pääsin itse lähetykseen, ei ruutu meinannut löytyä ja jos kehänauhoja olisi ollut, ne olisi ylitetty keposesti. Kun ruutu löytyi, jäi etureunaan niin että juurijajuuri oli sisällä, ei hyvä. Tähän koiran paineutumishässäkkää, ohjaajan ärsyyntymistä ja sellasta mukavaa noidankehää noin ylipäänsäkin.

Kolme koiraa paikkamakuussa


Molemmat treenikuvat (c)Sara

Ohjatussa ei muistaakseni yrittänyt kiilata merkistä ohi ja palkkasin tästä. Kuitenkin kun vasen piti hakea, Roopella oli mielessä vain keskimmäinen. Uudelleen ja uudelleen, ja taas paineutumisjuttua ja silleen. Lopulta se tajusi että niin se VASEN ja hakikin sen pariin otteeseen, selkeesti tajuten ettei se tuo keskimmäinen ollutkaan se pointti tässä jutussa. Ohjattu on ollu yks meidän varmimmista evl-liikkeistä jotenka harmittaa vähän että päästin sen treenaamattomuudella/ huonoilla treeneillä tähän jamaan.

Sara liikkuroi meille myös tunnarin, siinä ei mitään ihmeellistä. Teimme myös paikkamakuita ja istumisia, molemmat yli koeajan. Makuussa Roope kitisi hieman jota ei ole tehnyt koskaan, kielsin siitä ja hiljeni. Poksulla oli juoksu lopuillaan joten saattoi johtua siitä (kuten kaikki muutkin Roopen tämänkertaiset keskittymisvaikeudet, ei se ennen ole ihan NOIN pihalla sentään ollut). Istui ja makasi kuitenkin siististi, menemättä lonkalle ja silleen.

Tänään kävin treenamassa ruutua ja ohjattua uusiksi ja syydin ruokaa hullunlailla jokapaikkaan (ruutuun alustalle, merkkien taakse ja koiran suuhun) ja täytyy sanoa että tunnelin päässä näkyy valoa. Täytyy tehdä tällaisia vielä ennen koetta, varsinkin ruudun ja ohjatun kanssa. Toivon kokeesta hartaasti ykköstä mutta se jää todellakin nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti