Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Niin se kevät saapuu

Kävin hiihtoloman alussa reissussa ja sen jälkeen ei olla hirveesti treenailtu. Roope on tehnyt juttuja mutta Jedi on saanut olla aikalailla vapaalla. Ennenkun lähdin, tein Roopelle tunnarin joka meni okei, ja kotiin saapumisen jälkeen ollaan tehty ruutua, ohjattua ja vähän lisää tunnaria.

Ruutu oli vähän hakusessa, Roope tuppaa jäämään liian eteen. Onneksi oli hyviäkin siellä seassa mutta jos en palkkaa pitkään aikaan niin Roopepa ei lähde ekalla käskyllä ruutuun eikä välttämättä toisellakaan. Tää tarvii lisätreeniä ennen koetta.
Ohjatussa oli myös vähän hakemista. Päätin että tehdään vasen mutta Roope oli selkeesti päättänyt että tehdään keskimmäinen. Onneksi yritti sinne vaan kerran, sen jälkeen kaks onnistunutta vasenta. Ja lujaa :) Tunnari kun tehtiin niin oli lunta tullut maahan jo jonkin verran(märkää lunta joka tarttui kapuloihin kiinni) ja Roopella näytti olevan vaikeuksia kapulan kantamisessa. Löysi oman mutta pudotti, haisteli kauniisti uudestaan ja otti oman, pudotti taas, nosti ja tässä vaiheessa kapula taisi kulkeutua mulle asti.

Jedi on tehnyt ihan vähän seuraamista (tyyliin kolme pientä pätkää) ja varmaan samanverran jäävien maatamenoja ja seisomisia. Noi jäävät on selkeesti järjestäytyny tuon päässä, tekee ne paljon varmemmin kun ennen mun lomareissua. Eikä seuraamisessakaan mitään vikaa ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti