Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Miten tää aika menee näin nopeeta

Päivittelyssä on ollut "pienehkö" tauko. Oikeasti suurin syy on että olen ollut laiska mutta muutaman tekosyyn keksiäkseni mulla on ollut töitä ja koirien treenaamista ja reissaamista ja urheilua senverran kiitettävästi etten ole kuulumisia kerennyt kirjottamaan. Niin että mistäpä sitä alottais, isojakin asioita on kuitenkin tässä välissä kerennyt tapahtumaan.

Toukokuun lopussa, 21.5, Roope täytti 5 vuotta. Tämän kunniaksi taisimme käydä treenaamassa ja päivänsankari sai muutaman synttäri-koirankeksin hyvän mielen takaamiseksi. Roope on myös ilmoitettu Rovaniemelle kokeeseen 26.8, jospa se toinen ykkönen tulisi sieltä.

Ehkä isoin mullistus meidän taloudessa on Jedin muuttaminen takaisin kasvattajansa Lauran luo heinäkuussa. Jedin hankinta ei alunperinkään ollut loppuunharkittu päätös, ja luopumisen syyt olivat painavammat kun syyt Jedin pitämiseen. Se on kaunis ja viisas koira ja luopuminen ei ollut todellakaan helppo päätös, mutta mun elämäntilanteeni on lähikuukausina muuttumassa senverta isosti ettei olisi ollut reilua pitää Jediä. Laura voi tarjota Jedille tulevaisuudessa enemmän kuin minä.

Lopuksi siitä treenaamisesta; ollaan treenattu. EVL on aikalailla samalla mallilla kuin viime kokeen tienoilla, tällähetkellä ruutu on epävarmi liike. Meinaa suhahdella merkit miten sattuu täpinöissään. Myös tunnaria täytyy muistutella, menee sinne aivan liian korkeassa vireessä ja näinollen työskenteyvarmuus on kaukana sadasta prossasta. Rauhoittuu kyllä heti kun huomautan muttakun kokeessa ei tuosta(suullisestakaan) huomauttelusta hirveesti tykkäillä. Kaikenkaikkiaan Roope on kuitenkin rutinoitunut EVLiin erinomaisen hyvin, suurin osa liikkeistä tulee jo aikalailla selkärangasta. Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti