Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kaks kolmesta plakkarissa


Meillä on Roopen kanssa ollut aika mahtava viikonloppu. Se on vaan jotain niin hienoa kun saa yhdistettyä elämänsä tärkeitä asioita ja tosissaan nauttia niistä hetkistä.

Roope tokoili tänään meidän kerhon kokeessa toisen EVL1-tuloksensa pistein 263,5p. Tuomarina meillä oli tälläkertaa Harri Laisi, meille aivan uusi tuttavuus. Reilu ja mukava tuomari joka ei anna pisteitä turhasta muttei myöskään miinusta niitä ilman syytä. Kertoi ettei ole 18-vuotisen uransa aikana nähnyt kuin 2-3 harmaata kokeessa, ja kehui Roopea varsin taitavaksi rotunsa edustajaksi. Aivan totta puhui ja lämmittihän se mieltä :)
Roope oli aika mukavassa vireessä, mutta muutamissa liikkeissä oli tosi ärsyttäviä pieniä virheitä. Kaukot oli kuitenkin kaiken huippu, aivan järkyttävää toimintaa Roopen osalta!

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 10

Seuraaminen 9
Idari 9,5
Luoksetulo 7
Jäi seisomaan mun eteen ja siitä sitten lisäkäskyllä viereen
Ruutu 7 Ennakoi seuraamaantulon

Ohjattu nouto 9,5 Oli ihmeen hidas, otti itteensä jostain ruudun aikana ja oli vähän möks koko loppuajan
Metskuhyppy 8 Kolautti ihan vähän mennessään
Tunnari 8,5 Otti oman, pudotti, tarkisti kaikki, otti oman ja toi sen
Kaukot 6 Aivan
järkyttävän näköiset! Kaksoiskäskyjä ja arvottuja asentoja ties kuinka monta, järkytyin tästä syvästi.

http://www.youtube.com/watch?v=jRD5fRH2S5Y&feature=youtu.be
Videoa kokeesta.

Korjaan tähän että KemiJÄRVELTÄ eikä suinkaan Kemistä olis tarkotus parin viikon päästä lähteä hakemaan sitä valioykköstä, vähän ehkä jo jännittää!

7 kommenttia:

 1. Onnea ykkösestä! Toivottavasti Kemistä tulis se viimeinen ykkönen niin saataisiin söpöläisharmaasta valio!:)

  VastaaPoista
 2. Hyvä Roope! Meidän piti lähteä korkkaamaan ALO marraskuun lopussa, mutta menee ensivuoden puolelle. Me junnaamme paikallaan ja pidetään nyt pitkä tauko, jonka jälkeen jatketaan.

  VastaaPoista
 3. Huippua! Ei voi muuta kuin ihailla! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia onnitteluista :) Yritetään parhaamme mukaan treenata tän puoltoistaviikkoa fiksusti että saatais valioruusuke mukanamme Kemijärveltä kotiin. Ja tosiaan KemiJÄRVELTÄ, ei Kemistä niinkuin ykköseuforioissani jo kerkesin valehdella.

  VastaaPoista
 5. Todella mahtava koirakko, tässä sen taas näkee että kyllä noista pystykorvaisistakin voidaan leipoa jos jonkinmoista tekijää kunhan vain jaksaa yrittää! Hienoa menoa, ois monella hirvikoiran omistajalla vara ottaa mallia ja opettaa vähän käytöstapoja =)

  terveisin huskyjen kans tokoileva =)

  VastaaPoista
 6. Moikka!

  PP:stä löysin "mainoksen" tottelevaisuusvalion arvosta, ja koska Saara ja Tuike ovat mulle tuttuja, löysin sun blogis aika helposti :D Upeaa työtä olet tehnyt, olet kyllä taitava ja motivoitunut koirankouluttaja! Onnea todella paljon vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista