Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

FI TVA BH Roope ♥Otsikossahan se tulikin :) Eli viimeinen valionarvoon vaadittava ykkönen tuli tänään Kemijärveltä, ja voin sanoa että sai kyllä jännittää koko rahan edestä alusta loppuun! Senverran uhkarohkeasti Roope nollasi ohjatun noinniinkuin ensimmäisenä liikkeenä mukavasti, ja ruudustakin onnistui saamaan vitosen (kiitän Heliä tästä, muuten emme olisi valioita :D).

Tässä pieni kertomus siitä kuinka tämä kaikki on vähänniikuin tapahtunut.

"
Tie tottelevaisuusvalioksi on Roopen osalta sitten päätöksessä, fiilis on ihan mahdottoman onnellinen mutta toisaalta haikea, niin paljon on tän matkan aikana koettu ja nähty yhdessä. Sodankylässä 27.9.2009 Roope sai ensimmäisen ALO1:nsä, ja siitä se sitten lähti.
Aina ei ole Roopen kanssa eläminen ja harrastaminen ollut ruusuilla tanssimista ja välillä on tuntunut että tuleeko
koko tokoilusta yhtään mitään. Kuitenkin näiden kolmen vuoden aikana kun tätä valioitumismatkaa on yhdessä tultu, Roope on kehittynyt ihan hurjasti ja siitä on kasvanut uskomattoman viisas ja hieno koira.
Halutaan molemmat kiittää kaikkia meidän kanssa treenanneita ja meitä opastaneita. Erityisesti Saaraa ja Tuikea, sekä Saraa ja Hukkaa, teistä on ollut ihan hirveästi apua. Matka jatkuu tästä kohti uusia haasteita.
Pakko myöntää että on se vain maailman paras koira ♥"

Tuomarina meillä toimi siis Heli Kelhälä. Heli on tuomaroinut meitä AVOsta saakka, toivottavasti on huomannut edes pientä kehitystä matkan varrella :)
Liikkeet oli sekoitetussa järjestyksessä ja kahdessa osassa mutta nyt en kuollaksenikaan muista mikä se järjestys oli.

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 9½

Seuraaminen 9½
Idari 9½
Luoksetulo 10
Ruutu 5 Hirveä määrä käskyjä, luulempa että tuo vitonen oli melko liioiteltua MUTTA tuomarin sana on laki joten se siitä
Ohjattu 0 Ei raasu hoksannut kapulaa, tää on Roopen varmimpia liikkeitä ja onneksi se toisella otolla löysi mitä pitikin
Metallihyppynouto 9
Tunnari 9
Kauko-ohjaus 10 Ne oli vaan niiin hienot! Helikin sanoi ettei täydellisempiä kaukoja ole nähnyt

Videota kokeesta tässä;
http://www.youtube.com/watch?v=s3wd8vxUDdw&feature=youtu.be

8 kommenttia:

 1. Älyttömän suuret onnittelut!! :)

  VastaaPoista
 2. Isot onnittelut tätäkin kautta. Hienoa, että harmaatkin osaa. Meillä olis eka ALO nyt marraskuun lopussa. Valioksi asti tuskin kisataan. Tai mistä sitä tietää. TK1 tavoitellaan.

  VastaaPoista
 3. Onnea hurjasti hienosta saavutuksesta! On aina mahtavaa kun ei perinteinen toko rotu saavuttaa tulosta, mutta varsinkin vielä tottelevaisuusvalioksi asti. Huippu hienoa :)

  VastaaPoista
 4. Onnea valioitumisesta! Tosi kivannäköinen vire Roopella tässä kokeessa, kateellisena katselin videoa lötköpötkö-bortsuni kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Onnea tosi paljon! Mahtavaa!:)

  VastaaPoista
 6. Hurjan paljon onnea työn sankareille. Olen nähnyt Roopen alossa ja avossa. Silloin jo Roope oli aivan ihana!Taisi olla Roopella ihan omat fanijoukkonsa!;)
  Mutta uskon, että on vaatinut työtä ja saat olla tosi onnellinen, että olet muotoillut TVA:n harmaasta. Toisenkin olen nähnyt- harmaan nartun- mutta sallittakoon sanoa, että Roope is best!
  Uskon, että olo on myös haikea, koska nyt se on siinä ja mihin siten? No, aina voi mennä Ruotsiin ja hakasta Ruotsin titteli! Kyllä niitä haasteita on varmaan vieläkin!
  Maahiset onnittelevat hienoa saavustusta! :)

  VastaaPoista
 7. Roope on vaan niin hieno, ONNEA vielä yhden kerran!! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille onnitteluista :)
  Todennäköisesti suunnataan seuraavaksi tokoilemaan Ruotsiin ja Norjaan (kunhan ohjaaja oppii ensin liikkurin käskyt..), sekä herätellään mejä-harrastusta pitkän tauon jälkeen.

  VastaaPoista