Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Lumi häiritsee meitä molempia

Lauantaina käytiin treenaamassa ja saatiin jopa videoa koska Sara saapui perjantaina Lapinjärveltä meille yöksi ennen lähtöään Joulupukin maahan. Videosta kiitos siis Saralle, ja editoinnista minulle.

Noin ylipäätään me ei olla hirveästi treenailtu kun minä pääsin töihin ja muuton kanssa on ollut yhä edelleen häslinkiä. Nyt kuitenkin rupeaa helpottamaan ja haluan alkaa panostamaan tokoiluun taas kunnolla. Lauantaina treenaillessa kentällä oli lunta, ja kenttä oli ruskean-valkean sekainen häiriten aivan selvästi Roopea, sekä minuakin jonkinverran. Merkkien ja tunnarien bongaaminen oli hakusessa, ja ensimmäiset videopätkät olivat täyttä säheltämistä.
Ruudun ja ohjatun yhdistäminen niin, että ruudussa on ruokaa ja ohjattu täytyy tehdä ensin, on Roopelle hyvin hyvin vaikeaa. Varsinkin kun sitä ei olla treenattu. Tarkoittaen siis että sitä on treenattava. Iloinen yllätys on tunnarin täydellinen onnistuminen, ja kaukotkin olivat liki virheettömät.

Ruotsi ja Norja himottaisivat minua, mutta ensin täytyy treenata koira ja saada senverran rahaa että nuo reissut olisivat mahdollisia. Sitä odotellessa treenaamme toinen toisistamme ainakin 99% täydelliset ;)

http://www.youtube.com/watch?v=BOyWUuXwojA

1 kommentti:

  1. Moi:) Saakos teidän blogin linkin lisätä meidän blogin listaan? Mielenkiintoisia tekstejä sulla!

    VastaaPoista