Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Suomenmestaruudesta kisata haluaisin

Olipa taas taukoa, olen pahoillani. Treenaamisen saralla ollaan kuitenkin kunnostauduttu, ja treenattu monta kertaa viikossa. Välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä.

Ehdottomasti eniten ollaan treenattu ruutua ja ohjattua, etenkin ohjatussa Roopella on kuuntelemisongelma. En tosiaankaan suostu uskomaan että se ei tietäisi sanojen "left" ja "right" merkityksiä, ennemminkin uskon sen palavaan haluun luulla tietävänsä ihan itse ilman käskyjä kumpi, taisiis, mikä kolmesta kapulasta on parasta hakea. Tai sitten tämä johtuu vaan huonosta ohjaajasta, mutta on se kuitenkin valio että että.

No kumminkin, eteenpäinkin ollaan menty, mutta kyllä tuntuu edelleen siltä että paljon on tekemistäkin. Tunnaria täytyy saada paljon paljon varmemmaksi, en ymmärrä miten se on sillä tuossa jamassa kun se nyt on. Ihan hirveää sähläämistä ja arpomista, mutta sittenkun käsken sen rauhoittua, se haistelee ja tuo oikean. Kokeessa en kuitenkaan voi sitä käskeä kahta kertaa, joten tää täytyis nyt saada hoidettua kuntoon.

Luoksetulo ärsyttää mua itseäni tällähetkellä melkoisesti. Roope tietää tasan tarkkaan että sen kuuluu pysähtyä HETI kun käsky käy, mutta se on keksinyt venyttää kun on huomannut etten pysty sille mitään. Täytyy hiekkakenttien sulettua ottaa valjaat, liina, lyhyt matka, sekä apuohjaaja käyttöön ja uskoisin pysäytysten nopeutuvan huomattavasti.

Seuraaminen meillä on mun mielestäni ihan jees, jäävissä edelleenkin istuminen on epävarmin mutten tiedä mitä sille tekisin. Palkkaan sen istumisesta jokaikinen kerta, ja yritän innostaa sitä istumisissa parhaani mukaan. Kyllä se yleensä istuu, mutta se voisi tehdä sen paaaaljon nopeammin.
Seuraamisen lisäksi ruutu on tällähetkellä aika kivassa jamassa, nyttemmin Roope malttaa tehdä myös merkin vaikka ruudussa olisikin ruokaa. Ruutuun päästessään menee tosi kivasti keskelle (sillai Roopen kivasti, ei niin kivasti kun moni muu koira) ja maahanmenoissakaan ei enää meinaa tulla ulos ruudusta.

Meillä on suunnitelmissa siis kisata Pieksämäellä kesäkuussa yksilössä, ja mikäli RKK saa joukkueen kasaan, niin myös joukkueessa. Toivon syvästi että mulla ei ole töitä sille viikonlopulle (yritän kovasti saada kesätöitä enkä yhtään tiedä onko kyseessä vuorotyötä vai millaista työtä..) että päästäisin kisaamaan. Kevät todennäköisesti tuo varmuutta tullessaan, sitä odotellessa siis(molempia, kunnollista kevättä ja varmuutta)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti