Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kokeita silmälläpitäen

Roope söpöilee :) (c)Annika Wallenius
Me ollaan reippaina alotettu taas kunnolla treenaaminen! On niin ihana kun aurinko paistaa ja kentät on jo sulia ettei tarvii hangessa rämpiä.
Roope on myös yllättävän hyvin osannut kaikki liikkeet pitkän tauon jälkeen, erinomaisen hyvin itseasiassa jos ihan rehellisiä ollaan. Häiriötä tietysti tarvitsee ja varmasti koekestävyys on tästä tauosta kärsinyt, mutta pääasia että tekniikka on edelleen hallussa. Tästä on hyvä jatkaa! Oon myös katsellut vähän kokeita toukokuun lopulle ja kesälle, mennään sinne minne päästään. Ensin ajattelin että jos ykkönen tulee niin yritetään SM:in, mutta ei kesän budjetti taida siihen kuitenkaan yltää.

(c)Annika Wallenius

Partsilla hengailua! (c)Annika Wallenius

Meille muutti myöskin tässä jokin aika sitten tommoinen riiv... pikkubengali. Viralliselta nimeltään hän on Mountrose Ursula, kotoisemmin Kerttu :) Roopen kanssa tulevat ihan hyvin juttuun; Roope käyttäytyy kissojen seurassa erittäin mallikkaasti, mutta Kerttu tykkää herraskoiran tassuista kynsimismielessä senverran paljon (eikä omaa minkäänlaista itsesuojeluvaistoa), että Roope on sille joutunut muutaman kerran ärähtämään.
Kerttu on hurjan fiksu ja oppivainen kisu, mutta sen vastapainona osaa kyllä huomiota halutessaan tehdä just niitä juttuja mitä ei saa... Toisen kissan seura tekisi sille varmasti hyvää, mutta sellaista mahdollisuutta ei nyt ole joten täytyy vain keksiä uusia ja taas uusia aktivointikeinoja. Kohta onneksi pääsee paremmin uloskin, kaikki ötökät on Kertusta huuurjan jänniä!

2 kommenttia:

  1. Pakkohan teidän on SM:iin tähdätä, ootte koko kisan valopilkku :D Viime vuonna teitä jo ihastelin, onnistuin näkemään vaan ne kaikkein parhaiten sujuneet suoritukset.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) mukavat kommentit lämmittää aina mieltä kun Roopen kanssa toko-taival on aina ollut sieltä vähemmän helposta päästä. SMit riippuu nyt ensinnä siitä, saadaanko sitä ykköstulosta; jos sen saisi tässä keväällä niin sekin ovi on mahdollisesti vielä auki :)

    VastaaPoista