Sivut

tiistai 27. toukokuuta 2014

Tänään ei pueta kesämekkoja ulos

Sateista on, mutta kyllä aika-ajoin
tuleva viileys on kiva ja piristävä!
Tänään on satanut, mutta vihdoin on viileää ja päästiin tekemään tuota edellisessä postauksessa mainitsemaani helppoa merkki/ ohjatun suunnat/ ruudun hahottamis- treeniä. Tänään tehtiin sitten merkkejä ja vähän noita ohjatun suuntia kosketusalustojen avulla.

Roopen oli ensin vaikea ymmärtää että nyt ei ole kapuloita mitä hakea, vaan alusta josta saa ruokaa (tätä ollaan tehty joskus kaaaaauan sitten ohjatun treenamisen aloittamisen aikoihin). Mutta sitten kun jutun juju selvisi, ei tässä ollut kummoisempia ongelmia. Ehkä kerran Roope ei kuunnellut, tai lähinnä katseellahan se taitaa nuo käskyt vastaanottaa,  vaan lähti väärään suuntaan mutta kappas vain eihän siellä mitään ollutkaan. Ei ruokaa, ei noudettavaa.
Merkkitreenin kanssa ei ollut ongelmia, ei ainoatakaan harhamerkkiä josta olen todella iloinen ja ylpeä, mutta merkit saisivat edelleen olla nopeampia. En 100% varmasti voi sanoa onko mukana jopa myös hieman epävarmuutta (ei kyllä pitäisi kun tätä on niiin paljon jankattu), mutta katsotaan mitä nämä helpot harjoitukset usein tuovat tullessaan. Yritän tosissaan tehdä näitä nyt päivittäin ja hetken aikaa se varmasti onkin mahdollista kun mittari ei näytä +29C.

Hyvä mieli kaikinpuolin jäi noista treeneistä, Roope oli hyvällä tuulella (pannukakku-nameilla saattoi olla osaa asiaan : D) eikä yrittänyt pelleillä. Että huomenna uusiksi vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti