Sivut

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ei haittaa vaikka on kylmä, mulla on lento Thaimaahan

Upea muokkaukseni Roopesta metsälenkillä
ja Kertusta kärpäsenpyydystyspuuhissa
Käytiin tänään treenailemassa jälleen porukalla, ja ai vitsit että oli kylmä! Kävellessä ja liikkuessa sitä ei huomaa mutta kun tekee 10 minsaa paikallaoloja niin alkaa pikkuhiljaa tuntua. Pelkällä takilla (+t-paidalla sen alla) olin ehkä myös hieman alipukeutunut, mutta silti odotan niiiin innolla kahden viikon päästä starttaavaa parin viikon lämmintä Thaimaanlomaa (ja lomaa koirista ja kissoista, ah!)

Roope oli tänään aika taitava kun tehtiin ohjattua, seuraamista + jääviä ja paikkiksia. Ohjatussa meni joka kerta merkille eikä välittänyt missään vaiheessa häiriömerkeistä, ja molemmilla lähetyksillä eri suuntiin lähti oikeaan suuntaan ja jopa haki kapulan eikä mennyt sinne häiriömerkille palloilemaan. Jes!
Seuraaminen oli yllättäen tänään oikein nättiä, jopa vasempaan käännökset onnistuivat hyvin ja muutenkin Roope oli iloinen. Sateen puuttumisella saattoi olla osuutta asiaan. Jäävissä käskytin kaikki asennot pariin kertaan ja istumisia vielä muutama extra, eikä niissäkään ollut valittamista, ne oli jopa aika nopeita.

Paikallaoloihin olen erityisen tyytyväinen sillä Roope teki ne kahden ihanan tyttökoiran välissä joista toisella oli juoksut lopuillaan. Makaaminen kesti ehkä 4-5 minuuttia yhteensä, olin näkyvillä kun sopivaa piiloa ei ollut ja kävin palkkaamassa kun Roope piti kontaktia vaikka vierustovereita käytiin palkkaamassa ja kävivät Roopea jonkun kerran nuuhkaisemassakin. Istuminen oli ehkä kokonaisuudessaan jonkun reilun minuutin ja siitä palkkasin herkku-kuivatettusuoli-taijoku-loppupalkalla ja Roopehan oli tästä oikein mielissään.

Loppukevennykseksi ja edelliseen postaukseen viitaten vielä todiste(jotkut saattavat tämän muistaakin) siitä, että Roope ei onneksi ehkä olekaan se kaikista pahin ruoka-addikti:
https://www.youtube.com/watch?v=3JxtvW_x1p0

2 kommenttia:

  1. Olin jo melkein ehtinyt unohtaa tuon videon... Hukkahan oli tässä ihan vasta vetänyt kaapista ulos yhdet koiratreenihousut, kaivanut housujen sisäpuolelta taskun hampaisiinsa ja pureskellut sen taskupussin rikki, että oli saanut sieltä pari nappulaa. Nyt on taskussa reikä. Ei se muuten tee tuollaista, mutta nyt se oli mustasukkainen hoitokoiralle. Sellainen TVA tuo meidän pikku lemmikki on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hukan motto on syö kuin viimeistä päivää, ei voi tietää jos tulee vaikka maailmanloppu.

      Poista