Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Nyt on jo pimeää , huomenna vaihtuu elokuuksi

Eveliinan ja Elli-sakemannin kanssa lenkillä, koirilla oli kivaa :D
Meidän Thaimaanmatka on nyt ohitse ja paluu arkeen on tapahtunut. Reissussa oli ihanaa, mutta 24h Malaysian Airlanesin kyydissä hieman hirvitti. Etenkin kun meidän piti alunperin matkustaa sillä 17. päivän lennolla joka päättyi ei-niin-kauniisti. Olin hieman järkyttynyt kun kuultiin mitä oli käynyt.

Mutta ei siitä sen enempää, kotiin päästiin turvallisesti ja Roopen kanssa on treenailtukin. Siihen elokuun kokeeseen johon suunnittelin että mentäis, ei menty. Roope ei ollut valmis, koska se yhtäkkiä päätti ettei osaa mitään ja lähti kentältä karkuun ymsyms mukavaa. Nyt tämä on onneksi korjaantunut (en varmaan koskaan pääse tuon koiran sielunmaailmaan sisälle) ja haaveilemme loka-/marraskuun hallikokeesta täällä Lahdessa. Riippuen siitä, milloin halliin pääsee treenaamaan (ja samalla katsomaan mitä Roope siitä tykkää), ilmoittaudun jompaankumpaan.
Roope matkalla Suomenlinnaan retkeilemään :)
Kerttu haluaa vähän hoitaa 


Treenit on siis noin muuten menneet ihan mukavasti, tuntuu että Roope on aika varma nyt kaikista
liikkeistä. Oon tehnyt nyt jonkinverran sellaista, että vaihtoehtoina on ruutuun meno ja kapulan nouto, ja sanon jommankumman vihjesanan ja lähetän sen mukaan tekemään jommankumman toiminnon. Aluksi tämä tuotti Roopelle suuria vaikeuksia, mutta nyt näyttäisi että se on sisäistänyt kuuntelemisen jalon taidon. Kokeessahan ruutu ja ohjattu eivät onneksi koskaan ole samaan aikaan näkyvissä, mutta kyllä tuo hyvästä kuuntele-keskity-treenistä silti menee. 

Roopesta ei oikein ole tullut otettua kuvia viimeaikoina, mutta tässä niitä vähäisiä mitä on. Kertusta senverran, että marraskuussa varmaankin mennään Kertun kanssa tutustumaan näyttelyhommiin Helsinkiin Cat Galaan, ja tammikuussa sitten ihan näytille Lahden näyttelyyn. Jänskää!

3 kommenttia:

 1. Ihana kaveri Roopella :) PS. Mulla kisukuume vaan kiihtyy noilla sun Kerttu kuvilla!

  VastaaPoista
 2. Kerttu on kieltämättä aika rasitt.. hellyyttävä pikku kisu ;) Olisin enemmänkin kuvia pistänyt mutta jostain syystä tänne ei pystynyt niitä lataamaan. Mutt facessahan ne sulle kyllä näkyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja facessa niitä on kyllä kuolailtu ihan liiaksi asti. Kaunis katti! :)

   Poista