Sivut

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tänä yönä tahdot jalokivimereen pää edellä sukeltaa

Roope ja Kerttu päiväkävelyllä
Meillä on ollut melko erilainen viikko, kun tiistaina pidettiin kokeenomaiset tokotreenit porukalla, ja keskiviikkona kävi kouluttaja vähän antamassa vinkkejä jatkoa ajatellen. Koetreenit meni Roopen (ja muidenkin) osalta todella kivasti, varsinkin paikallaolot oli ihan superhienot.

Koetreeneissä tehtiin kaikki liikkeet ja kahdessa osassa, palkkasin todella paljon vaikka Roopen puolesta ei välttämättä olis tarvinnutkaan. Ohjatussa suunnat ja kapulan bongaaminen olivat hieman hukassa ja pinkit ruutukartiot ei Roopen katseeseen osuneet (ensin se tosin taisi juosta ihan väärään suuntaankin kuin mitä näytin). Että nämä kaksi ovat näköjään edelleenkin ne murheenkryynit, vaikka treenattu on ja paljon. Zetassa istuminen ei heti onnistunut, mutta siihen ei oikeastaan edes jaksa enää kuluttaa energiaa.

Meitä kävi kouluttamassa Jarmo Järvinen, ja Roopen kanssa saatiin kotiläksyksi rikkoa kaavaa ja vaatia koiralta keskittymistä. Kaavan rikkominen ja vaihtelevat treenit tekevät Roopelle varmasti hyvää, aika paljon me ollaan treenattu kaavamaisesti ja tylsästi. Vaatimisella lähinnä tarkoitettiin haahuilun kieltämistä ja skarppina olemisesta palkkaamista. Tavoite tietysti olisi täydellisen keskittynyt ja motivoitunut koesuoritus, mutten tiedä onko se Roopen kanssa mahdollista. Hauskuus alkaa tässä vaiheessa olemaan minulle tärkeimpiä prioriteetteja Roopen kanssa tokoilussa. Ennen siltä piti myös vaatia enemmän koska muuten se ei olisi saanut ainoatakaan ykköstulosta mistään luokasta, mutta nyt ne ykköset ovat extrakiva sen hauskuuden lisäksi.

2 kommenttia: