Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

Tulevan vuoden suunnitelmia


Kaikenlaista on taas ehtinyt tapahtua, pääasiassa ollaan treenattu huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin ja vähän jopa yritetty saada treeneihin jotain suunnitelmallisuuta. Minulla olisi suunnitelmissa ja toiveena tulevana vuonna käydä kokeessa Ruotsissa ja Norjassa ja saada Roope valioitumaan sieltä. Maaliskuussa olisi koe Piteåssa ja vahva aikomus olisi lähteä sinne jos vain kyyti Rovaniemi-Piteå välille onnistuu.

Jokunen viikko sitten käytiin taas hallilla treenailemassa ja sain huomata että Roopen häiriövarmuudessa on vielä hieman parannettavaa.. Seurautin Roopea ja treenikaveri yritti (eikä vaan yrittänyt vaan onnistui täydellisesti) saada Roopea kutsuttua luokseen lässyttämällä vieressä. Roope oli oikein halukas jättämään seuraamisen ja tarkistamaan mitä viereisellä kaverilla olisi tarjota :D noh, jatkamme treeniä. Muuten kaikki suhuikin oikein kivasti, liikkurointia vain tarvitsee paljon lisää että siitä tulisi rutiinia eikä Roope kiinnittäis siihen enää huomiota.
Roope ei jostain syystä hakeudu kunnolla ruutuun nykyään, treenikaveri huomasi että se on ilmeisimmin tarkka siitä että mun suuntakäsi osoittaa just oikeaan suuntaan. Ohjatussahan näytän vähän viistoon haettavan kapulan suuntaan ja ruudussa oon pyrkinyt näyttämään suoraan ruutuun, mutta ilmeisesti ruudussakin näytän hieman viistoon ja Roope lähtee merkiltä niinkuin menisi kapuloille. Että tätä treenattavaa kyllä löytyy.Yllä muutama kuva Lapakiston "vaellukselta" Anskun ja koirien kanssa, harhailtiin pari tuntia pitkin metsiä ja laavu jäi lopulta löytymättä joten istuttiin mättäälle syömään eväät ja juomaan kahvit :) koirat ainakin arvosti. Kuvat on ottanut Annika Wallenius.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti