Sivut

tiistai 4. marraskuuta 2014

Tykkään syödä niin että halkeen t.Roope

Roope testailee koehallia Chila-auspain kanssa :)
Syksyn sateiden myötä treenikerratkin on vähentyneet, mutta aion silti uhkarohkeasti pyrkiä marraskuun lopun hallikokeeseen tänne Lahteen. Se vähä mitä ollaan treenailtu on kuitenkin mennyt enimmäkseen hyvin ja voisin olettaa Roopen jopa vähän yrittävän tehdä mulle mieliksi. Ainakin jos se saa vohvelia ja nakkimakkaraa.

Olen tehnyt sellaisen havainnon liittyen ohjattuun, että Roope ei oikein havaitse kapuloita. Siis sen on tosi vaikea nähdä niitä vaikka se juoksisi oikeaan suuntaan. Vaaleanruskeanharmaa(likainen) kapula + hiekkapohja on lähes mahdoton yhdistelmä. Roope menee niin paineisiin jos se ei parilla kerralla löydä etsimäänsä että oon päättänyt olla kiusaamatta sitä tuollaisella tehtävällä. Ja siis sellaisen puhtaan kapulan se yleensä havaitsee kyllä mutten viitsi ihan hirveän usein ostaa kalliita kapuloita uusiksi.. Ollaan sitten tehty nurtsilla ja asfaltilla, mutta ehkä voisiv ähän tuunata noita kapuloitakin, esim valkoisiksi.

Tein myös sellaisen huomion koskien Roopen painoa, että tuossa blogisivun yläkuvassa se on ehkä sellaisen 23kg paikkeilla, ja muutama päivä sitten vaa'assa oli lukemat 26,3kg.... Aloitimme näinollen pyöräilylenkit pitkästä aikaa, jos sen kilon nyt vaikka saisi pois. Normaalipainossahan tuo vielä on, mutta ei läheskään niin fitissä kuin muutama vuosi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti