Sivut

torstai 26. helmikuuta 2015

"Siis se koe on ulkona.."

Roopen mielestä yhtenä päivänä oli vähän vilponen keli
Ruotsin koe lähenee, ei tässä ole enään kuin kaks viikkoa aikaa. Todennäköisesti muutama liike hajoilee tuossa ensi viikon aikana tuntemattomasta syystä X, mutta yhtä todennäköisesti Roope ei anna sen häiritä yhtään vaan toimii juuri parhaaksi katsomallaan tavalla improvisoiden :P

Yritän saada järjestettyä mahdollisimman paljon häiriö- ja liikkurointitreeniä ennenkuin lähdetään Rovaniemelle ja olen siinä jopa onnistunutkin. Eilen treenattiin Lauran ja Jade-valkkarin(juoksuisen sellaisen) kanssa ja yksi hirvikoira (tuleva karvalakki ja -hanskat) yritti erittäin aktiivisesti päästä hengestään vikisemällä _ihan_koko_ajan. Verenpaine nousi jo asian ajattelustakin. Liikkeet sentään meni hienosti, ensimmäisen merkin vammaili taas mutta muuten ruutu, ohjattu, tunnari ja kaukot meni juuri niin kuin toivoinkin. Paikkiksessa kohti juokseva nainen oli Roopelle liikaa, mutta saadun palautteen jälkeen makasi hyvinkin kiltisti ja luulen ettei yritä samaa ihan hetkeen uusiksi.

Tänään treenattiin Anskun ja rottispentu Elvan kanssa, tai Roope lähinnä haaveili pennun kanssa seurustelusta. Elva on Roopen tuleva leikkikaveri mutta Roopehan ei sitä tiedä ja varmaan tuskailee kun ei juuri nyt heti pääse rakastamaan pikkukaveria.
Liikkurin kanssa Roope ei taaskaan mennyt ensimmäiselle merkille ja en ihan tosiaan tiedä mitä tuolle ongelmalle tekisin. Tässä vaiheessa ennen koetta tokikaan en oikein mitään, mutta noin niinkun mahdollista jatkoa ajatellen. Ohjatun nouto-osuus kuitenkin sujui mallikkaasti kuten myös tunnari ja luoksari. Paikkamakuukin oli suhteellisen hiljainen ottaen huomioon maailmanihanimman pennun läsnäolon. Roopen mielestä sillä on täysi oikeus mölistä kuin viimeistä päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti