Sivut

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Mänttässä

Viime viikonloppuna ajeltiin koirien kanssa Rokin kasvattajien luo Mänttään päiväksi treenaamaan (ja höpisemään koirista). Sekä Roope että Roki pääsivät touhuamaan purumaalimiehen kanssa, ja yllättävää kyllä hirvikoira sai enemmän jutun jujusta kiinni kuin sakemanni :D Roopesta oli mahtavaa haukkua ja purra patukkaa. Rokin hampaiden vaihtuminen on vielä vähän vaiheessa niinkuin koko pentukin, joten jäämme odottelemaan mm. uusien leegojen ilmaantumista. Molemmat kulmurit ylhäältä ja alhaalta on tulossa jo ja alhaalla maidot heiluukin joten niitä ei ainakaan tarvitse lähteä poistattamaan. 

Tehtiin Rokille myös pari jälkeä ja saatiin hyviä vinkkejä jatkoon. Me muutettiin vasta omakotitaloon jossa on mahtavat peltojälkimaastot ympärillä, ja eilen kun tekaisin taas jäljen ja jätin sinne esineen (muun kuin namipurkin) Roki ilmaisi sen todella hienosti ja tyhjätkin alkaa sujua nyt kun se on alkanut tajuamaan että ne pitää tosiaankin tarkistaa myös. Kyllä siitä vielä harrastuskoira tulee. 

Hurja purukoira! (c)Rosalina Huhtala
(c) Rosalina Huhtala
 Käytiin tuossa jokin aika sitten lenkillä Rokin velipuolen omistajan ja koiriensa kanssa. Rokista oli aivan hirveän kamalaa kun joku iso ja vieras koira olis halunnut leikkiä sen kanssa :P se keskittyy mielummin itseään pienempiin leikkikavereihin jotka se voi varmasti voittaa. Se vaatii oman aikansa että uskaltautuu juttusille isojen ja riehakkaiden koirien kanssa, mutta lopulta on sitten itse haastamassa leikkiin.

Velipuolet Jymy ja Roki (Kulovalkean Corvette & Desperado)
Rokin sakemanniposetus 19 viikkoa, 20,5kg, n.55cm
(c) Emma Tuominen

2 kommenttia:

  1. Missä kuvat IPO-Roopesta? Rokin sisko- ja velipuoli asuu tässä lähellä, Condor & Caprice siis.

    VastaaPoista
  2. Ahaa! Roopesta ei valitettavasti ole kuvia kun ei tajuttu ottaa :( täytyy seuraavalla kerralla yrittää muistaa!

    VastaaPoista