Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2016

Peltojälkeä ja tokoa ja vähän hakuleiriäkin



Roopen mielestä kesä on koiran parasta aikaa

Rokilla on ollut ohjelmassa vähän kaikkea. Peltojälkeä se on tehnyt paljon ja on siinä jo melko haka. Sen jäljestys on jo aika konemaista, mitä nyt välillä täytyy havahtua esineille, kulmille ja syömään ne jäljellä olevat muutamat namit. Nyt täytyy vaan tehdä paljon erilaisia alustoja, ne kun näkyvät olevan vielä vähän hakusessa.
Tottikset sujuu mallikkaasti, pienen pienin askelin Roki alkaa oppia seuraamista käsi ylhäällä ja jäävätkin alkaa jo iskostua aivosoluihin. Jotain tokomerkkejä voisi varmaan alkaa tekemään pikkuhiljaa enemmän niin tulisi vaihtelua treeneihin.


Ylläolevaa kuvaa 10min edeltävä ilma
Viikonloppuna oltiin hakuleirillä hakemassa vähän uutta näkökulmaa treeneihin. Rokille tehtiin taputustreeniä ja paikallaan seisovia haamuja. Hyvin se tekee töitä vaikkei maalimiestä heti löytäisikään joten motivaatio on ainakin kunnossa. Ja rupee ne pistot suoriakin olemaan.

Roopekin sai tehdä leirillä hommia. Roope on niin syttynyt hakuun että se oikein kiskoo alueelle ja puhkuu intoa, jota se harvoin tekee. Pelastushausta voisi tulla verijäljen ohella Roopen eläkeläislaji, ja toki se Norjan EVL -ykkönenkin on tarkoitus vielä hakea. Siitä puheenollen alkaa merkitön merkki ja uuden ohjatun kiertokin jo olla aika hyvin hanskassa. Pitäisi ostaa pari hyppyä että pääsis tekemään loppuosaakin.

Roki on menossa! Kuva Laura Henriksson

Leiriläiset Junnu, Roope ja Roki

Roki ja Junnu leirin viimeisen treenin jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti