Sivut

torstai 21. tammikuuta 2010

Hallitreenejä


Meni maahan ripeesti ja pysy tosi hyvässä vireessä koko maassaoloajan.


Seurasi tosi innoissaan ja teki täykkäritkin kunnolla toisin ku viime treeneissä.Meillä oli tiistaina treenit hallilla ja päätin että viimeviikkosen fiaskon jälkeen en ota muuta ku tosi helppoja juttuja Repsun kans. Kävin ostamassa eläinkaupasta jotain maksan makusia nameja ja naudan kuivattua mahalaukkua extrasupernameiksi ja johan muuttu koiran asenne tekemisen suhteen :D

Otin pari pätkää seuraamista, täyskäännöksillä ja maahanmenolla, teki tosi hyvin, seuras oikeella paikalla ja innoissaan.
Avoimen hyppyä oli tietty myös pakko treenata kun mun oma hyppy hajos tapaturmaisesti jokin aikaa sitte. Istumiset esteen taakse oli varmoja ja takasintulohypyt teki innoissaan ja tuli hyvään perusasentoon. Jes, toivottavasti tää menee yhtä hyvin myös kisoissa!
Paikkamakuussa meni lonkka-asentoon mutta makuu oliki melko pitkä (oisko päälle kaks min - melkeen 3 min.). Kävin nostamassa lonkan ylös (tyhmästi sanottu, mutta siis kädellä vaan vaihdoin koiran asentoa :D) ja makuutin pari sekuntia ja palkkasin. Ihan hyvin meni siis, pääasia että pysyi maassa eikä noussu.


Toinen kasvattanu kunnon turkin, jotain hyötyä niistä järkyttäistä pakkasistaki :DUrpo pääsi myös mukaan treeneihin ja otettiin perusasentoa + maahanmenoja ja istumisia. Perusasennot teki hyvin, Urpon perusinnokkaalla korkityylillä :D Istumisissa meinaa useesti mennä maahan, pitää näköjään painottaa tuota istu-käskyä eri tavalla ja sanoa matalammalla äänellä että toi erottais paremmin. Tosin välillä kaveri käy niin kierroksilla ettei varmaan edes kuule mitä sille yrittää selittää ja tekee sitte sen kaikista kivoimman eli sen maahanmenon...
Unohin sanoa Saaralle että kuvaa joten kuvia ei saatu liikkeistä mutta pari seisomiskuvaa sentään muistettiin ottaa. Ja Repsun liikkeitä sentään muistettiin ikuistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti