Sivut

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Treeniä, treeniä ja ilmominen kokeeseen...

Eli Roope on nyt sitte ilmottu Tornion 20.2 kokeeseen, hui kauhia :D Tai no, ensimmäisellä varasijalla ollaan mutta eiköhän me sinne kuitenki päästä.



Eilen oli hallireenit ja eivoi muuta sanoa ku Voi juma tota koiraa. Ei halunnu seurata yhtään, hiissas paikaltaan kokoajan ja täyskäännöksiä ei suostunu tekeen ollenkaan. Kun päästiin kotia, otin pihalla yhen pätkän täyskäännöksen kans ja teki oikein mallikkaasti. Mikä lie tossa hallissa ettei siellä voi toimia. Kaiken muun Roope teki kuitenki oikeen hyvin, eli tota avoimen hyppyä otettiin, nätisti istuu esteen taakse, ehkä vähän liian lähelle estettä mutta kunhan nyt ensin saa varman istumisen tuolle, ja sitte ryhmämakuu otettiin. Treenikaveri katsoi Roopea koko suorituksen, eikä koira näyttäny merkkiäkään epävarmuudesta, jes! Ja aikaa oli joku reilu minuutti ehkä.


Luoksetulossa pysähykset alko tänään sujumaan paremmin ku otin pallon ja heitin sitä yhtäaikaa paikka-käskyn kanssa. Jospa tää tepsis noihin venyviin pysähyksiin joita Roope on viimepäivinä ruvennu taas harrastaan...

Kuviakin tulee kuhan toi meidän vakikuvaaja kerkeää niitä laittaa ;)

2 kommenttia:

  1. Jos et oo huomannu vielä niin kuvat on jo rkk:n foorumilla. (:

    Onnistuit sitten vissiin heittään tuota palloa tarpeeksi kauas, hienoa! Toivotaan et se tepsii Repen kanssa. (:

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Cartsa päässy jokaseen kuvaan! :D

    Ja joo, onnistuin heittään palloa, eiköhän se tohon tepsi... luulis ainaki :)

    VastaaPoista