Sivut

lauantai 27. helmikuuta 2010

Jee, se tykkää hallista!

Oltiin Roopen ja Urpon kans tiistaina hallilla treenailemassa, paikalla oli ainoostaan minä + koirat ja Kirsi + Varjo ja Tikki. Otin Repsun kans seuraamista, luoksetuloa, noutoa, hyppyä ja paikkis otettiin myös, ja toi teki aivan mahtavasti!

Seuraamiset teki innoissaan ja pysy oikeella paikalla seilaamatta eestaas. Täyskäännöksissä käänty oikeen salamana :D (Myös keskiviikkona BH reeneissä Reps teki henkilöryhmän hyvällä kontaktilla ja oikeella paikalla.) Luoksetulossa Roope tuli LAUKALLA, sisällä ja laukalla! Ihmeiden aika ei ole ohi :D Pysähty myös hyvin ja täpäkästi. Noudossa piti käyttää ohjatun kapulaa mutta siitä huolimatta haki laukalla ja kanto kapulan sievästi mälväämättä. Hypyssä yritti ensin kiertää takasintulossa mutta hoksas melko pian mitä pitikään tehä. Paikkamakuu oli perustasoa, pysy koko makuun, ainoo että lopussa oli menny lonkka-asentoon, jonka kävin nostamassa ja sitte palkkasin. Myös keskiviikon BH-treeneissä Roope pysy hienosti paikoillaan vaikka ihania tyttökoiria juoksi jatkuvasti nenän eestä ;)

Urpon kans otin peruasentoa jonka toi teki tosi hienosti, ja istumisia + maahanmenoja. Iha yllätyin miten hyvin toi perusasennoissa tuli oikeelle paikalle ja istahti heti. Vaihdoin myös käskysanan sivu'ksi entisen viereen-käskyn sijaan. Istumiset ja maahanmenot ei mee enää juuri yhtään sekasin niinku aikasemmin ku vaihdoin äänneasua maahanmenossa korkeemmaksi ja istumisessa matalammaksi.

Mukava treenikerta siis, kiva ku välillä on vähemmänki porukkaa hallilla niin voi keskittyä tekemiseen ku ei tarvi väistellä lentäviä kapuloita yms :D Eiköhän tuo hallihirvityski nyt ala helpottamaan, tosin sisäkisoihin me ei silti vähään aikaan mennä vaan keskitytään ulkona oleviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti