Sivut

tiistai 9. helmikuuta 2010

Yhteistreenit + voittajajuttujaPidettiin lauantaina yhteistreenit Saaran, Paulan, Elinan ja Saran kanssa tässä meidän lähellä kentällä. Ohjaaja oli perjantai-illan jälkeisen lauantain mukaisessa viretilassa(...) mutta koira teki kohtuullisen hyvin, otin sen kans vaan seuraamista ja luoksetuloja + paikkismakuun.

Seuraamisissa Reps on alkanu heittelemään kontaktia vaikka se on sillä ennen ollu tosi hyvä, eli muutaman sekunnin välein vilkasee useimmiten maahan ihanku luulis että tehään maahanmenoja. Oon nyt sitte ottanu ihan vaan pikkupätkiä seuraamista ja palkannu hyvästä kontaktista ja on se vähän auttanukki. Myös käännökset vasempaan on menny huonommiksi, kontakti lähtee aina käännöksessä. Tohon oon koittanu että otan vasemmalla käellä herkun rintaa vasten ja teen käännöksen, ja tolloin kontakti kyllä pysyy, ilmeisesti pitää vähän aikaa tehä kaikki vasempaan jutut tolleen...

Kunnollinen luoksetulo, nätisti laukalla...

Luoksetulossa teki kohtuullisen hyvin, tosin vaisummin ku kotipihalla, tämä tosin saatto johtua ohjaajan todella (krhm) skarpista olemuksesta, nimittäin ku menin samalle kentälle seuraavana päivänä niin teki samat hommat oikein mallikkaasti. Pysäytykset on tosi varmoja jo, ja laukalla tulee useimmiten. Ainoa missä on vielä viilaamista on pysäytyksen jälkeinen pätkä jonka haluisin kans laukaksi enkä tollaseksi tepsutteluraviksi.


Ja kaunistakin kauniimpi luoksetulo kuvaajan luo :D

Paikkamakuussa pysy varmana ja rauhallisena sen minuutin (suunnilleen) mitä otettiin ja mitä lumipenkan takaa näin sitä vilkuilla. Pysyis vaan noin hyvin sitte kokeessaki.

Tänään aloin ottamaan myös kaukokäskyjen maasta nousemisia, ja ihan hyvin Roope ton jutun hiffasi, toinen takajalka nousee pikkasen joka kerta mutta eiköhän seki lähe ajan kanssa pois. Muita voittajajuttuja joita ollaan otettu on liikkeestä istuminen joka on ihan hyvällä mallilla ja sitten seuraamisen askensiirtymät paikallaan(sekä hidas käynti) jotka ei tuottanu oikeestaan mitään ongelmaa vaikka aluksi niin luulinki (lukuunottamatta peruutusta johon piti sitten paneutua vähän syvemmin).

Kuvat on, muistaakseni, ottanu Saara :D Ainaki Saaran kameralla otettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti