Sivut

lauantai 20. helmikuuta 2010

Kisailua

Tänään olimma siis kisailemassa ekaa kertaa AVOssa, päästiin Saran ja Hukan kyydillä, ja hauskaa oli vaikka koira ei ollukaan kaikista parhaimmassa vireessä :) Saralle ja Hukalle hienoakin hienommat 320p. voittajasta (ja nämähän kisasivat ensimmäistä kertaa ko.luokassa ;)) !! ja Roopelle ei-niin-hieno AVO1 ja 163p., ja sij. 3/6, mutta ens kerralla sitten paremmin kun kisat on pihalla.

Paikalla makaaminen 10 Mulla hakkas koko makuun sydän ku tuomari luetteli nousseiden koirien numeroita mutta eipä meidän sesse noussu vaan makas kiltisti koko makuun :) Tän liikkeen onnistumisesta olin kyllä niiin tyytyväinen ettei voi sanoin kuvailla, on toi hurtta vissiin jotain oppinu :)

Seuraaminen taluttimetta 9 Alku (ensimmäiseen käännökseen) oli vähän haahuilua mutta ku jatkoin vaan kylmän viileesti eteenpäin niin kohta koiralla parani kontakti kummasti ja loppu suju ihan hyvin lukuunottamatta yhtä pysähtymistä josta tuo yks pisteenmenetyski johtu.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 Seuras hyvin, meni nätisti maahan mutta loppuperusasento oli vähän turhan hidas, koiralla rupes tässä vaiheessa jo vähän löpö loppumaan. Ja hallihirvityksellä oli myös osansa asiaan.

Luoksetulo 10 Tuli ravilla ja vähän laimeesti josta tuomari hieman huomautti mutta antoi kympin siitä huolimatta, pysähtyminen oli täpäkkä ja loppuperusasento kohtuullisen hyvä.

Seisominen 10 Seurasi hyvin, pysähty täpäkästi mutta loppuperusasento oli edelleen hidas. Roope ei edelleenkään tykänny hallista ja tuomari sano että toi koira osottaa sen (ettei tykkää paikasta) ikäänkuin alistumalla.

Noutaminen 7,5 Tarvitti kaks käskyä että lähti noutamaan mutta juoksi laukalla sitte ku sain sen lähtemään, otti kapulan nätisti suuhun ja lähti tuomaan ripeällä ravilla, MUTTA pysähty mun eteen seisomaan kapulan kans... :D Yritin yhellä käskyllä viereen muttei tullu. No, luovutus sitte siitä ja sen jälkeen viereen-käsky.

Kauko-ohjaus 7 Molempiin istumisiin tarvi kaks käskyä, samoin loppuperusasentoon muistaakseni. Muutenki koira oli tylsistyneen näkönen eikä koko juttu selvästikään kiinnostanu.

Estehyppy 0 Meni esteen toisella puolen melkeen maahan ja kiersi esteen takasintulossa.

Kokonaisvaikutus 9 Piste lähti tuosta laimeudesta ja nollahypystä, saatto lähteä myös jostain muusta mutten muista :D

Kaikki sellaset liikkeet meni päin pyllyä jotka aattelin että olis Roopella vahvoilla, ja toisinpäin. Ens kerralla me tsempataan oikein kunnolla ja saahaan sellaset pisteet että se mahdollinen ykkönen tuntuu ansaitulta ;) Eikä vaan siltä että hyvät pisteet on saatu siksi että koira on norskiharski.

2 kommenttia:

  1. Onnea ykkösestä, ootte parhaita!

    VastaaPoista
  2. Voi luoja te kyllä osaatte. ONNEA TUHANNESTI! Ja muka huonosti meni, hyvinhän tuo!

    VastaaPoista