Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Sataa sataa ropisee

Todellakin satoi kun eilen treenailtiin Saran ja Poxun kanssa. Koirat makasi ensin hetken paikoillaan (Poksu oli muka Roopelle häiriönä, Roope siitä enää mitään häiriinny :D), sitten kuvasin Pomoa (ja kamera kastui toivottavasti toimii vielä) ja Sara liikkuroi Roopelle tunnarin.
Makaamiset siis sujui oikein hyvin, oltiin koirien näkösällä eikä aikaa ollut kun korkeintaan minuutti mutta silti, oli märkää ja vieläpä satoi! Roope alkaa selvästi päästä pikkuhiljaa eroon tuosa sadevammasta. Taisiis märän maan &sateen vammasta. Ei sitä silti kokeeseen voi sateessa viedä, sentään.
Tunnarikin sujui erinomaisesti, ravasi tikuille mutta sen annoin anteeksi siinä säässä, eipä mua niin hirveesti haittais vaikka se normistikin tässä paikassa ravailis, se vaan jostain syystä tykkää laukata. Tehtiin sitten vielä vähän seuraamisiakin (okei hieroja on vasta huomenna mutta kun sillä nyt oli tekemishaluja niin sai tehdä) jotka meni ihan ookoosti, vähän meinasi kontakti rakoilla mutta sateellakin oli tämän asian kanssa kyllä tekemistä.
Niin ja Roopehan noutikin vielä (ja piti mennä tekeen vaan paikkikset ja tunnari eheh), ja hyvin noutikin! Laukkasi kapulalle ja laukkasi takasinkin, palkkasin namilla taakse. Sitten vielä sivulletuloja kapulan kanssa mun edestä, ei ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti