Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Hirvikoirakin osaa yllättää, positiivisesti

Lauantaina mentiin treenaamaan läheiselle ala-asteelle Saaran ja Saran + koirien kanssa. Otin kameran mukaan että saan videokuvaa koirista, Roopesta on videomateriaalia mutta Jedistä vaan tavan kuvia.

Jedin seuruu on jo ihan kivalla mallilla, vähän se yritti poikittaa mutta näin jälkeenpäin ajateltuna oikean puoleisella palkkauksella saattoi olla osaa asiaan. Myöskin Vilpin ajoittainen vilkuilu oli _ärsyttävää_ mutta eipä tästäkään voi oikein koiraa syyttää. Liian paljon häiriötä.
Lelupalkkaus on alkanu sujumaan mahdottoman hyvin, Jedi leikkii jo tosi hyvin ja otekin on ihan okei. Virettäkin tuolla saa mukavasti nostatettua.

Painimatsia Vilpin kanssa treenien päätteeksi

Roopelle tein kokeenomaisen ohjatun, voi vitsi että se oli tai-ta-va! Videotakaan ei tarvinnu pätkiä ollenkaan :D Se teki sen kerrasta ja niin hienosti kun vaan voi! Merkillekin meni ekasta käskystä. Oon ehkä vähän ylpee.
Seuraamisissa sitä ahdisti maassa olleet ohjatun kapulat ja yhdessä täykkärissä hidasti niiden takia. Muutenkin ois voinut olla vähän paremmassa draivissa mutta toi oli ihan riittävää, palkkailin kesken seuruun aina kun petrasi asennettaan. Tehtiin myös vähän idaria, sekä kaukoja piiitkältä matkalta. Nää ei tulleet videolle mutta eipä noissa mitään ihmeellistä ollu, kaukot oli tosi nätit niinkuin aina ja idarissa ei ongelmaa.

Vielä se Roopen video
http://www.youtube.com/watch?v=glanggIZamM
Kuvat (c)Sara

2 kommenttia: