Sivut

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Pakkanen pistää pojan tepsuttaan

Roopella ei ole enää mitään uutta opeteltavaa TOKOa varten. Ajatella, ihan utopista. Tokikin vähän kaikkea täytyy saada häiriövarmemmaksi mutta vitsit, se osaa nyt kaiken. Paikallaolot, seuraamisen, idarin, ohjatun, ruudun, hyppymetskun, tunnarin, luoksetulon, kaukot. Siistiä!

Eilen treenattiin koirien kans tossa pihalla, Roope teki seuraamisia ja merkkiä. Jedi seuraamisia ja eteentuloja + jotain hömppää.
Hirvikoiralla näkyy pakkanen vaikuttavan positiivisesti (sitä oli -20C), pitkä seuraaminen supertäpöä koko matkan ja merkille ei tarvinnu kertaakaan kaksoiskäskyä. Tehtiin vielä jotain lyhyitä seuraamispätkiä lisäksi, vähän idariakin taidettiin ottaa.
Jediä palkkasin lähinnä patukalla ja sen seuraaminen on tällähetkellä aika siistin näköstä. Perusasentojen suoruuteen täytyy kiinnittää huomiota mutta paikka ja kontakti pysyy, se ei jätätä keuli tai paina. Ja vasempaan käännökset on sieviä. Eteentulot rupee ilmeisesti aukeemaan tuolle kun ei yrittänyt vinoon/ sivulle. Tästä on hyvä jatkaa, molempien koirien kans.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti