Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Kuulemma ens viikolla lauhtuu

Toivoa sopii ainakin. Kiva kun ei pysty treenaamaankaan ulkona kun joku hirvikoira rupee tepsuttaan heti kun mennään ovesta ulos. Jos ens viikolla lauhtuis niin pääsis muistuttamaan mm. ohjattua, ruutua ja luoksaria. Noita ei olla tehty pitkään aikaan joten tokkopa osaa niitä enää 100%.

Oon ollut kipeenä pari päivää joten ei olla myöskään käyty lenkillä to & pe ja sen kyllä huomaa. Jedi vinguttaa vinkuleluja minkä kerkeää, ja eilen mussutti mun nettipankin tunnuslukuliuskan käyttökelvottomaksi. Nordean tätiä nauratti kun soitin ja kerroin tilanteen ja tilasin uuden läpyskän. Viis euroa makso, riistoa.
Ollaan me sisällä jotain pientä treenattu, Roope on tehny lähinnä tunnaria (jonka se oli kerenny unohtamaan, tän liikkeen kanssa ei monen viikon tauot vaan käy päinsä) + jonkun verran kaukoja. Tunnari sujuu nyt kun ollaan kolme päivää hinkattu sitä, kaukoissa ei oo ongelmia ollutkaan.
Jedi on treenannu samoja vanhoja; jäävien asentojen erottelua, eteentuloja, noutoa, seuraamista. Seuraaminen on muuten ihan jees mutta jos yritän kävellä vähänkin ei-niin-matelu-vauhtia niin rupee jätättään. Noudossa osaa jo nostaa kapulan lattialta ja tuoda sen mun eteen kun istun sohvalla. Jedi ei oo viime aikoina hirveenä menny eteenpäin sellasissa jutuissa missä ollaan jo suht pitkällä (esim seuraaminen), en tiedä auttaisko treenitauko. Varmaankin.

2 kommenttia:

  1. Lauhtuminen kelpaisi tännekin. Ei muuten, mutta tokon takia! Olisi kiva päästä treenaamaan jo muutakin kuin kaukohinkkauksia ja muuta pikkusälää. Toisaalta kai ihan hyvä, että tulee niihinkin pakotettu tehokuuri ;)

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on että noita matalan vireen liikkeitäkin pitäis joskus treenata, meilläkin oli tunnari unohtunut kokonaan. Nyt on sitten tullut sitäkin tehtyä, ei sovi monen viikon tauko tuohon liikkeeseen.

    VastaaPoista