Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Nyt on valvottava kunnes aamu koittaa

Ihanaa, kasilta aamulla on valosaa ja pimee tulee vasta puol kuudelta! :) Tässähän rupee tuleen ihan kesäfiilis, pentukuumetta ei jostain kumman syystä (lue; aika ei ole vielä kullannut syksyisiä muistoja) ole kuitenkaan ilmaantunut.
Sunnuntaina käytiin Saran ja koirien kanssa treenaamassa ja Roope teki kokeenomaiset. Palkkasin aina välillä, olin ajatellut palkata harvemmin mutta tää meni nyt näin kun tuli sellasia virheitä joita halusin "korjata" ja palkata kun tekee hyvin.

Paikkaistuminen 2min Ei ollu liikkunu mihinkään, tapitti oikeen sievästi edelleen kun palattiin piilosta
Paikkamakuu 4min Ei ollu valunu lonkalle mutta melkein. Jäi vähän huonoon asentoon makaamaan joten johtunee tuosta (ja treenaamattomuudesta). Palkkasin kun oltiin poistuttu "kehästä".

tässä välissä liikkuroin Hukkaa

Seuraaminen Vitsit se meni sievästi! Muistelen että kerran palkkasin jostain täpöstä perusasennosta.
Idari Muuten okei, mutta kääntyi seisomisissa (Roope ei tee idari-istumisia). Tehtiin yks seisominen tän jälkeen ja palkkasin kun pysyi paikoilteen.
Luoksetulo Pysähtyi hyvin, maahan ois saanut mennä vähän nopeempaa. Laukkasi myös viimesen osion, oon tyytyväinen. Palkkasin "kehän" ulkopuolella.

tässä välissä liikkuroin Hukkaa

Ruutu Meni merkille erinomaisesti ja ruutuun LUJAA. En kerennyt pysäyttää ajoissa ja jäi ehkä 10cm takaa ulos ruudusta, toivon mukaan kokeessa a)ei mene noin lujaa tai b)kerkeän pysäyttää sen. Seuraamaan tuli tavalliseen tapaansa oikealta edestä kiertäen. Tuolle pitäis oikeesti tehdä jotain.
Ohjattu oikealle Siis mitä, meidän yks varmimmista liikkeistä? Tosin tiesinhän minä että merkki on koirani mielestä paska välietappi. Yritti siis juosta kahdesti merkistä ohi, pysäytin molemmilla kerroilla ja käskin uudestaan merkille (tämän se onneksi osaa, mennä sinne merkille kapuloidenkin puolelta. Tästä voimme siis päätellä että se tosiaan tietää mikä se merkki on muttei vaan viitsi pysähtyä. Näkeehän sen ruudustakin että tietää se).
Sitten se ei bongannu kapulaa vaan meni kahesti tunnaripussille, taas käsky merkille. Sitten yritti pokkana vasemmalle, tässä vaiheessa menin ite merkin luo ja lähetin aivan läheltä. Kylläpä se nyt löytyi, palkkasin.
Metallihyppynouto tavallisena noutona puisella kapulalla Eipä tässä mitään, osaa se noutaa. Hypyn kanssa täytyy treenata ennen koetta, metskun kans tolla ei oo ongelmia.
Tunnari Ei ongelmia, tässä ei vaan saa pitää pitkää taukoa. Ja liikkurin haju muissa kapuloissa selkeesti helpottaa Roopea, tai ainakin haluan uskoa niin. Palkkasin.
Kaukot Teki kaikki vaihdot mutta yhdessä s-m katteli muualle ja meni epävarmasti maahan. Ei kuitenkaan liikkunu mihinkään. Palkkasin kehästä poistuttuamme.

Tehtiin kokeen jälkeen vielä yks ohjattu (ei mitään ongelmia merkille hakeutumisessa ja palkkasinkin siitä heti) ja idarin seisomisia. Tuossa ohjatussa myös puhahti pienesti kun bongasi kapulan, mutta palauttikin sitten sen mukaisella vauhdilla eli LUJAA.
Roopesta on tullut ihan mahdottoman mukava tokokoira, vaikka tottakai silläkin on ne huonot päivänsä. Mutta noin yleisesti se on innokas, halukas ja iloinen (ehkä se on tulossa vanhaksi?) ja sen kanssa on kiva tehdä hommia. Toivottavasti 31.3 olis tällainen hyvänmielenpäivä.

2 kommenttia:

  1. Hyvin menneet treenit.:) Kiva kun jaksat raportoida treeneistä, antaa motivaatiota itelle treenata oman koiran kanssa.:D

    VastaaPoista
  2. Onnistuneet treenit oli nämä kyllä, palkkausta ois vaan saanut olla huomattavasti vähemmän. Mutta näillä mentiin nyt.
    Toki raportoin treeneistä niin paljon kun vain jaksan ja muistan, sitä vartenhan tämä blogi on :)

    VastaaPoista