Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Kissanpäivät

Seuraavaksi luvassa blogin ensimmäinen kissapäivitys!
Aamuisin kun saavumme Roopen kanssa hoitamaan näitä kahta hurjaa kissapetoa, toinen niistä on ottanut asiakseen seurata mua jokapaikkaan asunnossa. Se on aika hellyyttävää, vaikka todennäköisesti se ajattelee mut vain palvelusväeksi jolta saa rapsutuksia 24/7. Rapsutan sitä aina kun se haluaa, se vain on niin söpö että sorrun joka kerta :(
Tässä siis mun ja Sylvin yhteiset aamutoimet (ja tekemisistä päätellen olen oikeasti talon palvelusväki :D) kuvin!

Ensimmäisenä siistimme pyykkinarulle kuivamaan jätetyt pyykit kaappien sisuksiin kauniisti viikattuina. Tästä pienestä ystävästä ei hirveästi ollut viikkaamisessa apua, mutta se olis mielellään livahtanut vaatteitten mukana tutkimaan kaapin sisältöä.

Pyykeistä päästyämme keittiössä odotti tiskivuori ja ruuanlaitto (sekä kaksi- että nelijalkaisille asujille). Tiskiapuri komensi tasaisin väliajoin (kuten kuvasta huomaa); "tiskaa nopeempaa!" Kotitöiden hoito on oikeastaan aika mukavaa kun ei ole kiire mihinkään. Musiikkia ja yhtä hyvä kotiapulainen kun mulla niin tiskaaminenkin on kivaa! 

Tämänpäiväiset hommat hoidettuamme majoittauduimme partsille hyvän lehden kera. Aurinko ei enää paistanut meidän kohdille, mutta lasitus parvekkeella onneksi pelastaa aika paljon lämmöstä.
Aina välillä piti kellistellä pitkin pituuttaan jos joku vaikka vähän rapsuttais. Ei ole vaikeeta arvata kuka rapsutti, ja jokaisella kerralla. Ehkä vähän myös lässytin samalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti