Sivut

perjantai 10. syyskuuta 2010

Jaksaa jaksaa! No ei oikeesti tee tiukkaakaan

Keskiviikkona ohjelmassa oli siis hakua. Viime viikolla ei käyty ollenkaan, joten ilmeisesti se on vaikuttanu positiivisesti Roopen hakuilu- viretilaan, toi oli nimittäin ihan supervauhdissa treenien alusta loppuun. Otettiin kolme maalimiestä viiteenkymppiin ja sitte vielä haukutusta erikseen lopuksi.

Ensimmäinen ukko tosi hyvin, eteni suoraan ja löysi nopeesti. Toinen tais olla aikalailla samaa sarjaa. Viimisellä teki vähän siksakkia ennenku sai hajun mutta löytyipä kuitenki :) Haukutuksetki meni hyvin, en tiiä sanoko haukuttajat tolle vihjesanaa vai keksikö ite räksyttää, en tajunnu kysyä..

Eilen oli sitten ohjatut tokoilut, joista (ylläri) myöhästyin puol tuntia ku muistin vasta kuuelta että hupsista pitäs olla jo. No, mentiin sitte vähän myöhässä sinne ja tein ruudun omilla keltasilla merkeillä ja laitoin ruutunauhatki vanhoista valkosista keltasiin. Sitten vielä kehänauhaa ruudun ympärille ikään kuin ruutu olis kokeessa kehän nurkassa. Ja eipäkai tässä mitään, Reps ei ollu moksiskaan mun hämäämisyrityksistä, ei yrittäny kertaakaan kehänauhalle :) Ruutu vaan oli vähän pieni (jonku 2m/sivu) ku ei ollu millä mitata sitä nauhaa, jotenka koira meinas tulla sieltä yli, mutta kokeessapa ei pieniä ruutuja onneks ole. Eikä meilläkään normisti.

Pääsin myös muutamaksi päiväksi malinoissi (ja kissa)vahdiksi naapuriin ja täytyy sanoa että kyllä pelotteluista huolimatta tommosen otan kuhan vain tilaisuuden saan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti