Sivut

maanantai 27. syyskuuta 2010

Mitähän me ollaan tehty

Kun en yhtään muista.
Ainaki kaukoja ja tunnaria. Ja eilen luoksaria ja seuraamista. Kaukot sujuu hyvin, toivon mukaan seuraavastakin kokeesta saamme kaksinumeroisen pisteluvun. Tunnarissa oon laittanu +10-15 kapulaa kerralla ja liikettä on tehty melkeen joka päivä kokeen jälkeen, ja toi on hakenu vain yhesti väärän ku hallissa (NIIN käytiinhän me hallissaki torstaina!!) tehtiin (kun ei malttanu haistella..). Toisella toistolla haki sitten samantein oman.
Luoksarit ja seuruut sujuu hyvin, eipä oikeestaan mitään moitittavaa löydy ainakaan eilisistä treeneistä. Vasempaan käännöksetki on jo tosi kivat, ainakin aikasempaan koiran kiilaamiseen verrattuna.

Sitten tuosta hallipäivästä. Pelkäsin etukäteen että miten Roope suhtautuu kun mennään pitkästä aikaa halliin, kun sillä viimetalvena oli köhköh pienoinen hallikammo. Mutta mitä vielä, ei paineistunu yhtään ja helpot seuruut + kaukot meni tosi hienosti. Ainoa miinus oli tuo yhen tunnarin sähläys. Eli eiköhän tuosta vielä jonkulaisen hallikoiran saa. Niin ja tosiaan, tein semmosen jutun että ilmotin tuon hurtan Tornion (halli)kokeeseen 23.10, jospa meitä nyt onnistais sen ykkösen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti