Sivut

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Nyt se ykkösputki sitten katkesi

Näin valitettavasti pääsi käymään.
Mutta positiivista oli se ettei mua jännittäny sittenniin yhtään koko päivänä ja Roope oli erinomaisessa vireessä (vähän liianki erinomaisessa..) ja teki liikkeet paljon innokkaammin ku ennen. Pisteitä 191½ p. eikä tulosta ollenkaan :)) Tuomarina Heli Kelhälä.

Paikkamakuu 10 Vähän kyllä jännitti mulla, meinasi viereinen sheltti olla vähän turhan ihana.. Mutta tuomarin mukaan oikein mallipaikkamakuu.
Seuraaminen 9 Roope PIIPPASI MITÄ HELVETTIÄ?!? Askelsiirtymissä pari vinkasua, ihmeiden aika ei ole ohi. Oikein hienoa seuraamista mutta piste pois tuosta ukisemisesta.
Liikkeestä istuminen 0 Jäi puoliksi istuun ja puoliksi seisoon, liikkurin jättökäsky tuli niin äkkiä että annoin vaan hätäsen käskyn vaikka normaalisti se on meillä paljon pidempi ja suhisevampi
Luoksetulo 7 Ei pysähtyny kunnolla vaan hiipi kokoajan eteenpäin, huoh. Jotenka siitä kolme pinnaa siis pois. Maahanmeno ja vauhti oikein hyviä.
Ruutu 0 Eipä ollu keltasia viimevuoden merkkejä ei, hehheh :D Ei olla tonvärisillä ja muotosilla merkeillä otettu ruutua koskaan joten siinäpä se sitte.

Tässä välissä taaukoa..

Hyppynouto 9 Hyppäsi söpösti kapulan päälle eikä meinannu saaha suuhunsa sitä kun se oli niin piäni
Metallinouto 10 Meni lujaa mutta tuli hitaasti, ilmeisesti ei tuomaria haitannu
Tunnari 0 Voihan %"¤%"?)£/&%#&"/"& sanon minä! Meni kauheeta kyytiä kapuloille, haisteli, haisteli maata ja unohti mitä oli tekemässä, oli palaamassa ilman mitään, meni takasin, haisteli ja otti oman viereisen. Pitäskö itkeä vai nauraa...
Kaukot 10 Ja oli ne kyllä hienot! Samaa mieltä oli myös tuomari.
Kokonaisvaikutelma 9½

Pakko mennä vielä johonki kokeeseen tänä vuonna yrittään sitä ykköstä, tosin se on sitten sisäkoe enkä tiiä mitä Roope siitä sanoo (luultavasti ei mitään positiivista), mutta se saa luvan tehä kunnolla ku sanon. Oon päästäny ton ihan liian helpolla ku en oo vaatinu tekemään asioita sillon ku minä haluan ja sanon, ja se näkyy. Mutta se on loppu nyt, sori vaan Repe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti