Sivut

tiistai 7. syyskuuta 2010

En keksi mitään hauskaa otsikkoa, sori

Roopen kans alkaa VOIliikkeet pikkuhiljaa olla kasassa (ehkä syytäkin tässä vaiheessa..) kun kokeet on viikon päästä sunnuntaina. Todenteolla toivon ettei sada koska siinä vaiheessa ehkä sekoan ja tarvin vahvemman lääkityksen kuin antibiootit ja pronexenit.

Kaukot on nyt valmiit, jee! Kaikki vaihdot täydelliset koko kymmeneltä metriltä, ainoa vaan että viitsiikö tuo ylipäänsä liikkua kun nämä luultavasti on kokeessa viimisenä. Tunnari jees kun hommasin nuo uuet kapulat, ja luulen että malttiakin on kokeessa (treenitilanteessa meinaa loppua jossei oma heti löydy) kun liikkeitä on tunnarin kohdalla jo muutama tehty. Noudot on kivat, tänään hypyssä heitin kapulaa tahallaan vinoon ja muutaman kädellänäytetyn paluuhypyn jälkeen palautu hypyn kautta ihan omatoimisesti. Metskussa tiedän että vauhdista lähtee se puol pinnaa mutta no can do se vain ei laukkaa koko paluumatkaa. Luoksarissa pitää ottaa maahanmenoja vaikkapa huomenna ettei ne pääse unohtuun.

Ruutu on se mikä mua eniten stressaa (kaiken muun ohella tietysti), pelkään ettei se ensinnäkin mene sinne ja toiseksi ettei se pysähdy. Jos nää menee hyvin niin muut pikkuvirheet ei pisteitä niin paljon alenna etteikö siitä joku ihan ok numero tulis. Paikkis sujuu nyttemmin myös, onhan sitä tullu tässä otettuakin joten eiköhän tuo sen neljä minsaa aloillaan pysy (taisiis ei mene lonkalle, paikoiltaan se ei kyllä lähde). Ja mitäs sitten vielä, seuruu ja liikkeestä istuminen: Saara liikkuroi meille viime ohjatuissa aika pitkän, AINAKIN voikokeen kattavan kaavion eikä Roope perseilly yhtään, wohoo! Liikkeestä istumisessa ei pitäis olla ongelmia, tänään otin ja kerran vaan meni maahan, ilmeisesti käskytin epäselvästi tms.

Että tämmöstä meillä, en kykene oikein ajattelemaan mitään fiksua tännekään ennen noita kokeita, ehkäpä viikon päästä sunnuntai-iltana tulee sitten vähän vapautuneempaa tekstiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti