Sivut

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Siinä kieltämisessä pitää olla asennetta

Saran ja Hukkiksen kanssa treenailtiin tänään ja Roopelle oli vuorossa kokeenomaset taas vähästä aikaa. Ja hyvin meni vaikka itse sanonkin, tosin loppupäässä rupes harmikoiraa vissiin paleltaan kun kaukoissa tepsutteli. Juoksutin sitten toista vähäsen niin rupes kaukotkin sujumaan.

Seuraaminen oli taas sitä samaa mitä aina ennenkin, ei voi tehdä täysillä. Mutta istuminen oli ihan sikahyvä, oon alkanu oleen palkkaamatta kun luimistaa korvia ku kävelen luokse ja kohtuuhyvin tuo on jutun jujun jo tajunnukin. Tyhmä minä kun sillon joskus sitä palkkasin tuosta luimimisesta.
Luoksari oli muuten tosi kiva mutta viimesellä pätkällä laski raviksi, huoh. Yritin sitte ottaa lyhyitä pätkiä suoraan vierelle mutta joku päätti olla lähtemättä liikkeelle ollenkaan, näytti ku ois sekottanu kaukoihin... Tepsutteli vain paikoillaan. Lopulta sain palkattua laukasta eikä sen jälkeen yrittäny enää ravailla.

Noudot teki tosi kivasti, tosin tuomari-liikkurin mielikuvituksella keksimä hyppyeste taisi mietityttää kun tuijotteli sitä väliin. Ihanaa kun toi on alkanu laukkaan melkeen koko paluumatkankin, puottaa raville enää tositosi myöhään. Ei noista ton noudoista mitään supervietikkäitä koskaan saa mutta kuhan laukkais niin riittäis mulle.
Tunnari oli myöskin hieno muuten, mutta molemmilla toistoilla jäi palatessa puoleenväliin (oikee suussaan) ja meinas palata takasin mutta toi oman kun kehuin ja kutsuin ennenku kerkes pudottaa. Eli liikkuritreeniä tähän.

Ja sitten RUUTU! JEE! Se meni sinne, oikeesti se meni sinne! Jäi vähän eteen (en tiiä oliko liian eessä ku en 25m päästä osannut hahmottaa tilannetta kunnolla) joten käskin uudestaan "ruutuun", meni taaemmas ja siitä sitten stoppi ja maahan. Seuraamaantuloakin odotti sievästi ja palkkasin kun pysyi. Sitte sai rynnätä seuraamaan, tajusi ihmekyllä vaikka ohjaaja huuteli väärää käskyä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti