Sivut

lauantai 18. joulukuuta 2010

Vitsit tää koira on älykäs!

Treenailtiin tänään taas Saran ja koirien kanssa. Viimeaikoina oon treenannu kunnolla myös Urpoa ja vitsit että se onkin fiksu koira! Eikä tuu kummallekkaan koiralle liian pitkiä treenipätkiä kerralla nyt ku treenaa molempia vuorotellen.

Urme sai tehä seuraamisia ja jääviä. Taisiis ei noita vielä oo yhistetty mutta erikseen, ja seisominen rupee oleen jo tosi hyvä. Enää tosi harvoin tekee vaihtoja miten sattuu vaan oikeesti kuuntelee mitä sanon sille.
Urpoa treenatessa koin myös tunteen jonka takia tätä kai tehdään(?), se oikeesti osaa seurata! Tein ensin käsiavustuksella (pienellä kylläkin mutta avustin kuitenkin) seuraamista useaan otteeseen ja noiden jälkeen päätin kokeilla vaan pyytää sen liikkeestä mukaan ja arvatkaa vaan sehän tajus että naks vain! Hehee leijun tässä endorfiinipöllyssä ehkä vielä muutaman päivän.

Repe sai tehä seuraamisia ja noutoja sekä luoksaria vielä lopuksi (tai kylmänsietoharjotuksia toisinsanoen). Seuruussa oon alkanu treenaan vasempaan täyskäännöstä ihan vain huvin ja urheilun vuoksi ja Reps onki hiffannu jutun ihan hyvin vaikka ei kyllä heti välttis uskois. Muutenkin seuraaminen on tällähetkellä hyvässä kuosissa.
Noutaminen on parantunu ihan mahottomasti siitä mitä se vielä syksyllä oli. Oon tajunnut olla tuijottamatta koiraa kunse palauttaa ja oon onnistunu palkkaan aina vaan myöhemmin laukasta (ennenku pudottaa raville). Tänäänkin tein yhden kokonaisen noudon niin ainootakaan raviaskelta en minä ainakaan nähnyt.

Luoksarissa mamiksella alko jo vähän paleltaa joten juoksuttelin sitä ennenku alettiin tekeen mitään. Stoppi menee jo tosi hyvin, mutta pitää tehä vielä sellasia että SEIS tulee heti etenemiskäskyn jälkeen kun siinä näyttäs olevan vielä vähän hiomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti