Sivut

maanantai 13. joulukuuta 2010

On aika hiljaa kiittääKevättä 2010

Sanon heti alkuun, että tästä tulee KUVANTÄYTEINEN viesti. Jotenka, päätin minäkin sitten tehdä tiivistelmän viime vuodesta ja listaan ens vuoden tavotteet kun niitä näyttää muillakin blogeissaan olevan.

Vuosi 2010 oli kaikinpuolin mahtava ja meillä oli ihan superhauskaa! Vaikka kaikki ei (läheskään)aina mennyt putkeen tai suunnitelmien mukaan. Suurimpana juttuna mainittakoon heinäkuun eteläsuomen reissu joka sisälsi mm. SM-tokot Imatralla Anskun ja Saran kanssa, paljonpaljon junamatkoja, Viivin ja Rommin treffaamisen Jämsässä, ja Tampereella sukulaisten ilahduttamisen läsnäolollamme. En muistanut listata vuosi sitten tavotteita meille mutta tässä jotain mitä saavutettiin:Roope:
- AVO1 196,5p. on jäänyt mulle mieleen
- TK2 (SM-tokoista)
- Startattiin meidän MEJÄ-ura AVO2-tuloksella
- Startattiin VOIttaja (VOI0 ja VOI2)
- Voitettiin meidän kerhon Möllitokojen Iipan Kupit!
- Käytiin yksissä näytelmissä
- Alotettiin hakuilu joka onkin sujunut varsin mallikkaasti

Näin meillä käydään mätsäreissä!

Urpo:
- Juhannusnäyttelystä VASERT & VACACIB
- Oulun KV:stä ensimmäinen SERTI!
- Saatiin aikaseksi alottaa myös TOKOn tavoitteellinen treenaaminen ensi vuoden SM-kisoja ajatellen

Roope ja Pyrri

Mulla oli useaan otteeseen hoidossa Cara-tervu joka onkin kerta kerralta nostanut suosiotaan näiden miesten keskuudessa

Vuoden alussa Roopella oli se mahdoton hallikammo eikä hallikisoista meinannu tulla mitään. Silloin me myös ageiltiin ja luulen agi+tokotreenien pidon samassa hallissa vaikuttaneen tuohon kammoon (enää sitä ei nimittäin ole ilmennyt ja nykyään tehdään hallissa vaan tokoja).
Alkuvuodesta oli myös meidän ekat AVOt Torniossa jotka ei menneet erityisen kehuttavasti mutta saatiin me se ykkönen kumminki.

AVO1 Rovaniemeltä


KERHONMESTARIT!

Keväällä alettiin treenaamaan enemmän Saran ja Hukkiksen + Poksun, sekä Saaran ja Tuiken kanssa ja sille tielle ollaan jääty.. Mutta on se ihan hyvä että on joku joka voi tarpeen tullen liikkuroida eikä tarvii pärjätä vaan kerranviikossa-halliliikkuroinnilla. Kesällä tehtiin myös kohtuullisen paljon yö-vierailuja Saaran luo korpeen.

Rovaniemi KV (jussinäyttely siis) Urpo vasert & vacacib :)


Ja TOUKOKUU, miten paljon voi yhdessä kuukaudessa tapahtua? PALJON.
Ensinnäkin vietettiin vappua (no okei se oli huhtikuussa mutta me vietettiin toukokuussa) Saralla ja porukkaa oli ihan kiitettävästi, mutta oli meillä hauskaakin! Koiria oli Roope, Urpo, Hukkis, Poksu ja Cara-hoidokki. Puolessavälissä kuuta meillä oli tokat AVOimet joista sitten pokasimme ne 196,5p. ja luokkavoiton :) Ja mölli-avoissakin tuli pyörähdettyä.
Rakas suuri tokokoirani täytti 21.5.2010 KOLME VEE ja on siis jo iso mies! Tämän kunniaksi kävi hakasemassa MEJÄstä vielä kuun lopuksi avoimen kakkostuloksen.

Harrastettiin myös yhteislenkkejä

Onneksi myös koirat saivat hupia ohjaajista

SITTEN meidän Suomenkiertoreissu vm. 2010! Junailtiin ensinnä Anskun + Danin ja Vapun luo Hyrynsalmelle ja sieltä sitten ajeltiin Imatralle Anskun vanhaan mummolaan. Viikko oli todella helteentäyteinen (huono koirien, mutta erinomainen minun kannaltani) siihen asti että koitti SM-päivä :D Aamulla tuli vettä, ja välillä tosi kovaakin, mutta meidän starttivuoroon mennessä sateen nakkaaminen oli onneksi laantunu suurimmaksi osaksi. Meidän joukkueen tulos oli 21. joka onkin paras koko RKK:n historiassa, hyvä me! Kaduttaa nyt etten ottanut kuvia reissusta mutta eivoi mitään :(

RKK:n SM-joukkue vm. 2010!

Jämsässä Viivin ja Rommin luona

Poikarakkautta

Kuten jo kertoilinkin niin mehän käytiin Jämsässä treffaamassa Viiviä ja Rommi-harmaata ja ihan hyvin pojat tulivatkin toimeen, mitä nyt välillä pientä kärhämöintiä oli havaittavissa. Roope kun ei kestä yhtään jos nuoremmat rupeaa sille, joten jos Rombe yritti vähääkään niin tuli hammasta. Mutta hauskaa meillä oli treenatessa ja ulkoillessa, ei siinä mitään! Sääkin oli mukavan lämpöinen (+30C), tosin treenamiseen olis käynyt matalammatkin asteet.

Näin meillä treenataan hakua

Loppuvuodesta käväistiin sitten niissä kaksissa VOI-kisoissa, ensinnä Sodankylässä ja sitten Torniossa. Ykkösenmetsästys jatkuu siis yhä, mutta ei meillä sinne EVLiin mikään kauhee hoppu enää ookaan.
Niin ja ei-koirajuttuna; sain ajokortin 2.12 joten olen nykyään potentiaalinen kisakuski ;)

Malinoissit ovat kuuluja hurjasta luonteestaan

Listataampa vielä meidän vuoden 2011 tavotteet:

Roope:
- ainakin yksi VOI1
- SM-kisoihin VOIttajaan
- MEJÄstä AVO1
- Käydään ainakin yksissä näytelmissä
- Treenataan EVL-liikkeet jonkinmoiseen kuntoon muttei varmaankaan kisata

Roope itsenäisyyspäivänä 2010

Urpo:
- ALOkkaan liikkeet kuntoon
- SMeihin ALOon
- ALO1
- Näytelmistä ainakin yks SERTi
- Ehkis TK1...

Kuvien copyraitit on suurimmaksi osaksi hovikuvaajallani Saaralla, mutta Jämsän kuvat on näpsinyt Viivi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti