Sivut

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

I´m not your babe Fernando

Torstaina oli taas ohjatut treenit hallilla. Tälläkertaa keskityin lähinnä Urpoon kun sillä on tuo homma ruvennut sujumaan vihdoin ja viimein niin viitsii vieraammisakin paikoissa treenata sitä.
Ensin tehtiin ihan perusseuraamisia ja käännökset menee jo ihan kivasti, mun pitäis vaan saada vasempaan käteen vielä enemmän liikettä. Välillä meinaa hakeutua vähän turhan eteen, mutta kun siihen huitasee käännöksen vasempaan niin korjaa ihan hyvin itse.
Liikkeestä seisomisessa havaitsin istumiseen hakeutumista, veikkaisin johtuvan uudesta paikasta ja siitä johtuvasta epävarmuudesta. Kyllä se sitten siitä kun pyysin vaan pois istumisesta ja tehtiin muutaman kerran onnistuneet seisomiset.
Sitten se mitä varten Urpo alunperin ylipäänsä pääsi mukaan hallille eli hypyn alottaminen. Ensin naksuttelin kun tuli hypylle, ihan vain varmuuden vuoksi kun tuo nyt sattuu olemaan tollanen herkkis. Sitten jätin nameja hypyn taakse mutta koska koira ei nähny niitä kunnolla niin hyppääminen oli vähän nihkeetä. Pistin siihen sitten näkyvän alustan ja johan tuli corginpötkylään vauhtia! Pitäis vissiin rakentaa Urpolle ihan oma este tänne kotosalle kun hallilla tulee käytyä vaan kerran viikkoon eikä tuo Roopen 60 senttinenkään oikein palvele tätä tarkotusta.
Roopeliini sai tehdä seuraamisia + istumisia ja johan nuo jälkimmäisetkin rupeaa sujumaan. Ei ole viikkoon-kahteen ainakaan (muistaakseni) jäänyt seisoskelemaan. Mutten siltikään tiedä luotanko siihen niin paljon että kokeessa uskaltaisin laskea pelkän suullisen varaan. Myös seuraamisissa stoppasi pari kertaa, aaargjgjhg taas tämä vaiva jonka luulin jo kauan sitten jättäneen meidät rauhaan.
Tietysti piti tehdä vielä liikkuroitua tunnaria kun siihen oli mahdollisuus. Haisteli monta kertaa kaikki läpi ja luulin jo että ottaa väärän mutta mitä vielä, haisteli aikansa mutta toi oman oikein nätisti. Eikä jääny tikuille kuppaamaan oma suussaan. Toivottavasti tää handlataan sitten kokeessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti