Sivut

maanantai 7. helmikuuta 2011

Niin kaunis on hiljaisuus, ja kauniimpaa on kaipaus

Viime keskiviikkona treenailtiin Saran ja Hukan kanssa tuossa ala-asteen pihalla. Ekana taidettiin ottaa paikallaolot, Roope makasi yhteensä jonku neljä minsaa, Sara kävi välissä vaihtamassa Hukan istumisesta makaamaan joten Reps sai vähän häiriötäkin. Tosin helpotusta toi kun oltiin piilossa auton takana niin koirat tietty näki meidät mutta silti, ei noussut eikä valunut kertaakaan lonkalle.
Makuiden lisäksi taisin teettää tuolle muutaman luoksarin, seuraamisia ja istumisia. Luoksarit okei, pysähtyi nopeesti eikä muistaakseni yrittänyt perseillä. Istumisissa meillä on vielä hiomista, en vain voi luottaa tuohon... Siellä kahden viikon päässä häämöttävässä kokeessa mun on pakko antaa kaksoiskäsky(vartaloapuja), en vain luota. Niin ja tehtiinhän me tunnariakin! Ekalla kertaa otti oman ja jäi taas seisoskeleen tikuille.. perkele. Toisella toistolla toi onneksi samantein. Ottaa se kuitenkin oman.
Eilen illalla päätin vetäistä lyhyet treenit sisältäen ruutua, istumista ja kakeja. Ruudussa no problem, hakee jo ihan hyvin keskikohtaa kuten olen yrittänyt opettaakin. Harmi vaan että aina ei voi onnistua, ja yleensä se tapahtuu kokeessa. Viime tiistainahan Roope vammasi kaukoista s-i mutta nyt ei yritäkkään liikuttaa takasia, jes! Meni puhtaasti jopa sieltä 15-20 metristä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti