Sivut

lauantai 19. helmikuuta 2011

Kun ei niin ei

Kävimme sitten siellä kolmansissa VOI-kokeissa, kotiintuomisina VOI1 258p., ja sij. 3/4. Tuomarina Allan Aula. Huoh, ei voi muuta sanoa. Se joka vielä tulee vinkumaan mulle "tää mun beecee on kyllä ihan yhtä vaikee kuin tuo sun harmaa" niin on hyvä ja hankkii sitten seuraavaksi sen hirvikoiran kun nämähän on aivan yhtä helppoja ja vaikeita!

Paikkamakuu 10
- Eipä siinä kummempaa, koira oli heti kehään mentäessä korvat luimussa ja "en tee mitään"-asenteella. Makasi kuitenki kiltisti.
Seuraaminen 8½ - Pysähtyi kaks kertaa kesken kaavion ja muutenki ei tuntunu taas mikään kiinnostavan. Sai mun housunlahkeesta peri kertaa pikkusähkärin mutta mun mielestäni se ei oikeuta tekemättömyyteen. Tässäpä jollekulle oiva suojelukoira, ei muuten irrota vaikka kuinka mätkit!
Liikkeestä istuminen 10 - Lähtiessä kaksoiskäsky seuraamiseen ja vartaloapuja muttei vissiin Allua haitanneet. Sanoi mulle että "en tiedä onko tuo sun vartaloapu tahallinen vai tahaton mutta kyllä sulla käsi vähän nousee", hmm kyllä se mun pääkin taisi vähän kääntyä.
Luoksetulo 8 - Lähti ravilla, nosti laukaksi, pysähty nopeeta, laukkasi, meni maahan suht nopeeta, laukkasi mutta pudotti raville. Tuosta ravista kaks pinnaa pois.
Ruutu 0 - Eipä mennyt ei. Täysin sama homma kun viime kokeessa samassa hallissa, meni seisomaan kulmaan ja vaikka kuinka läheltä yritin niin ikuisuus kesti ennenkuin tajusi mennä keskelle tai ylipäänsä niin että ois ollu järkeä käskeä maahan.
Hyppynouto 10
Metskunouto 10
Tunnari 10 - Haisteli aika pitkään mutta löysi oman kumminkin ja palautti laukalla.
Kaukot 8 - Puhtaasti kaikki mutta viimenen s-m teki s-i ja kaksoiskäsky siitä.
Selkeesti me ei enää voida kisata hallissa, se onnistuu sen yhden kerran talveen mutta siihen se sitten jääki. Eli EVL siirtyy ens vuodelle, no can do.

7 kommenttia:

 1. tää mun beecee on kyllä ihan yhtä vaikee kuin tuo sun harmaa siis d4444444

  VastaaPoista
 2. Eiks ne yleensä oo siis eihän rotujen välillä oo mitään erilaisuuksia siis niinQ esimerkiksi viettirakenteessa ja käyttötarkotuksessa! Kaikki on yhtä helppoja ja vaikeita!

  VastaaPoista
 3. Niin mä ajattelin, että ens kerralla hankin jonkun keskari villiksen jonka treenaan loistavaksi valjakko- ja pk-koiraksi. :)) Kuulostaax hyvältä.

  Immeiset on vaan niin viisaita.
  Roopelle tergguin t. Rommi.

  VastaaPoista
 4. Joo Roopekin lähettää Rommille jaksamisia tämän kaiken tokohömpötyksen keskelle! Mutta onneksi kohta on kesä ja alkaa ulkokisat ja UV-säteily virkistää mielen ja aiheuttaa ihosyövän. Mutta ei haittaa! :D

  VastaaPoista
 5. Nii ja yksilöissäkäänhän ei ole mitään eroa? Kaikki rodun yksilöt ovat täysin samanlaisia?

  VastaaPoista
 6. Eiköhän niitä heikkohermoisia koiria ole ennenkin nähty pärjäämässä, vika ei ole aina koirassa kun koiraharrastuksessa on aina se toinenkin osapuoli, ohjaaja.
  Tuntuu vain olevan bordercollieväen juttu tämä "MUN KOIRA ON YHTÄ VAIKEE KUN SUN KAIKKI KOIRAT ON SAMANLAISIA KOULUTTAA", kun en ole sitä muiden rotujen harrastajilta koskaan kuullut. Mistä tämäkin sitten johtuu, mene ja tiedä. Ehkä maailman viisaimman rodun omistaminen aiheuttaa painetta myös ohjaajassa.

  VastaaPoista